Super (1) Super klub, fajny klimat mega wystrój bardzo miła obsługa Polecam Karola ok (1) Bylam na Pokładzie kilkakrotnie i bawiłam się znakomicie. Jedyny minus jest... Ola ŚWIETNA IMPREZA (1) SUPER KLUB IMPREZA PIERWSZA KLASA KELNERKI ŚWIETNE MUZA REWELKA POLECAM KAROL
SUPER KLUB (2) Super impreza bardzo mi się podoba miła atmosfera ciekawi ludzie i znakomita... Agata P. Beata - opinia (1) Witam Byłam w miniona sobote na Pokladzie wraz z grupa znajomych.Niesety nie... Beata SZUKAM KOLEGI Z POKŁADU!! (1) Impreza POKLAD GDYNIA 20.MAJ.2011!PRZyszedles podszedles jak stalam przy... poszukujaca Rewelacyjny Koncert (1) Jak tylko dowiedziałem się o koncercie poszedłem kupić bilet Łona & Webber... Karol ŁONA & WEBBER (1) Jeden z lepszych koncertów na jakich byłem. Świetni muzycy rewelacyjna... Tomek Polecam ! (1) Świetny klub, dobra obsługa - pozdrawiam przemiłych barmanów :-) i oczywiście... Ewa Dancehall (1) Super pomysł bywam w każdy czwartek ze znajomymi i zawsze się świetnie bawimy... Wiola Sobota (1) Hej, byłam na pokładzie w sobotę i jak zwykle było pełno ludzi. Soboty na... Anka dobra impreza (1) Bywam regularnie i nigdy się nie zawiodłam. Fajni barmani, sprawna obsługa i... Moni mila i szybka obsluga (1) Stanowczo polecam otwieranie rachownkow u kelnerek-ów, szybka i miła obsługa... monika Polecam (1) Pokład to miejsce dla każdego z gwarantowaną dobrą zabawą. Selekcja na... Klientka Karolina - opinia (1) Bylam ze znajomymi w czwartek na pokladzie na imprezie i bylo super:)... Karolina johanna - opinia (1) Ja byłam na Pokładzie wczoraj z koleżanką ok. godz.23.00 i w ogóle nie... johanna Kiepska obsługa (1) W grupie znajomych wybraliśmy się do w/w klubu na imprezę cykliczną "Gorączka... MBA Wyposażenie baru w sobotnią noc .... (3) Całkowitym skandalem jest fakt, że w klubie w centrum Gdyni, w sobotnią noc... merlin Było fajnie (1) Byłem na pokładzie i mi sie podobało... i tyle:) on Żenada (1) Odradzam wszytkim chodzennie do tego pseudo klubu muzycznego. Sam fakt,... Marta