fatalnie (1) Nikomu nie polecam organizacji imprezy w Pokładzie. Ja zorganizowalam... margolka rozczarowanie (1) Do osoby odpowiadającej za lokal: Dlaczego dziewczyna w szpilkach i pełnym... alicja76 Pokład nie szanuje swoich klientów (1) Jestem stałą bywalczynią tego klubu i niestety ostatnio bardzo się na nim... p.
salsowe środy??????? (1) Pokład był zawsze moim ulubionym miejscem. Fajna muzyka, ludzie "z klasa". W... DOROTA brak możliwości zamawiania w barze podczas koncertów (1) Podczas koncertów jazzowych w barze nie można nic zamówić. Uważam, że jest to... Andrzej Dajcie żyć!!!!! (1) Odradzam pujścia do tego clubu....weszliśmy ze znajomymi na POKŁAD po ....... ;)) Polecam, ale.. (1) Pokład to pokład, kto był raz na salsowej środzie ten wie, że można sie tam... tomskey Odnośnie lokalu cd. (1) Tak samo narzekacie na toaletę damską, przepraszam, ale jak wchodzi się do... xxx cd. (1) argumenty, a nawet fakty (czy to nie miłe, w piątek wieczór poignorować sobie... Ola selekcja (1) W Pokładzie byłam kilka razy na różnego rodzaju koncertach. Wtedy nie miałam... Ola NIEMIŁA OBSŁUGA NIEMILI GOŚCIE (1) Na śniadania chodziłam często i bez zarzutów. Wybrałam sie z partnerem na... dorota george - opinia (1) w tych wypowiedziach jest coś dziwnego, to chyba jakiś zmasowany atak,... george Do właściciela lokalu (1) W Pokładzie panują niepojęte dla mnie zwyczaje, na które nikt nie... ANNA Masakra!!! (1) Kelnerzy pracują chyba, bo muszą...Brudno, parkiet z pałamanych desek, mozna... okradziona .... (1) wczoraj wchodze z paroma kumplami do srodka a babka w ochronie -\"\"od razu... kapral Klub ma problem (1) Parę razy wcześniej byłem na pokładzie i względnie mi się podobało pomijając... Alokat brak szacunku dla klientów (1) Ja i grono moich przyjaciół a jest nasz 15 osób chcieliśmy wyrazić swój... Iwona zle (1) Moim skromnym zdaniem jezeli klub ma swoje zasady selekcji to powinnismy sie... mala zenada! (1) Wybrałam sie do tego "klubu" z narzeczonym który ma 24 lata, przy czym... Ania Nie idz! Jak nie chcesz się rozczarować (1) Piątek g.20.00 Wchodzimy.Rezerwacja na 15 os. Zasiadamy a dwie osoby jeszcze... kociak