gośc - opinia (1) 1. Śmierdzi wymiocinami- czas najwyższy coś z tym zrobić! 2. Świetni Barmani... gośc częste bójki przed wejściem (2) byłem kilka-krotnie na pokładzie i zielonej tawernie, zawsze była porażka.... Krzysztof Sobkowiak ...że niby nie ma ochrony (2) Okazuje się, że Ci potężni panowie, którzy stoją jako ochroniarze w Pokładzie... Magda K.
Biesiada jednym słowem... (1) ...jak w jutubowym hitlerze. 20 za wjazd do knajpy w ktorej dach przecieka to... Burza W sumie ok! (1) Najpierw minusy: - mieliśmy rezerwację za którą zapłaciliśmy 5 zł od osoby,... Inez kreska - opinia (1) nie wiem skąd tegatywne opinie o tym klubie. odwiedziłam go w środe i jestem... kreska Imprezy w srode - najlepsze w trojmiescie. (1) Witka, chodze na pokład w środy i naprawde nie mam pojecia skad Wy bierzecie... Tomasz PORAŻKA (2) OD WEJŚCIA ODECHCIEWA SIĘ JUŻ WSZYSTKIEGO. ZMAIANA CEN NA ZAWOŁANIE. BYŁEM... MACIEK Odradzam najbardziej jak moge... (1) To miejsce nadaje się jedynie do splunięcia! To w jaki sposób traktują... M TAK! (1) Muszę przyznać, że do wejścia do tego klubu skłonił mnie absolutnie tylko i... Warszawianka Odradzam , bo... (3) Obsługa jest fatalna. Panie kelnerki przychodzą tam chyba za karę. Barman nie... fajna klientka pochwała dla selekcjonera (2) zawsze się zastanawiałam, dlaczego jest tu tyle niepochlebnych opini a propos... magdalena śmiech na sali (2) Ja rozumiem że są wakacje ale jak na stronie macie info że wstęp po 21 jest... d Impreska na maxa (1) Dziekuje milemu kelnerowi ktory byl bardzo pomocny i caly czas usmiechniety -... Joanna Nigdy w życiu! (1) nie, Nie, NIE!!! Piękny Skwer, fontanna, Park... Wszystko to wydawałoby się... niegdyś stała bywalczyni, teraz Po raz ostatni (1) Po paru latach postanowiłem znowu wybrać się na Pokład w celu spędzenia miło... Krzysiek Najlepiej (1) Super atmosfera, świetny wystrój, dobra ochnona, super muzyka! Jedyne na co... N ;) (1) ciesze sie ze kolezanka wyprawila wlasnie na pokladzie urodziny . byla to... DzIuNiA ceny... (1) Wszystko fajnie, ale jak wczoraj przyszłam na pokład i zobaczyłam że w środku... Anna o lokalu (1) Bardzo lubię ze znajomymi chodzić do tego lokalu, nie wiem skąd te wszystkie... femina