pedofilskie łapy--gdzie siegaja (1) afera pizzagate z Clintonami... ona Tusk na Generalnego Gubernatora (14) Polecam błyskotliwy tekst jednego z najlepszych blogerów w Polsce na temat... łowca absurdów Kwestia polska okiem Kokosa i Chestertona (15) Jak wygląda polityka robiona metodą astroturfingu można wywnioskować z tekstu... łowca absurdów
Cel: wyeliminować Kaczyńskiego (14) Witold Gadowski jest doskonałym, doświadczonym dziennikarzem śledczym,... łowca absurdów fundacje masonskie-Rockefellerów,Sorosa (11) samo słow fundacja kojarzy sie z dobroczynnoscia... miliony przy okazji... ta sama W Wolnej Polsce będziecie siedzieć (9) K. Marek (PIS) członek junty, która w dniu 16 grudnia powołała nielegalne... Skydiver Prezydent RP (1) Wkleiłem ten temat z chwilą gdy Andrzej Duda, Prezydent RP ogłosił że... jaq nie Napoleon,Nie Lenin,nie komunisci..nie Hitler (1) czlonkowie spotkania masonskiej grupy-bilderberg 2014 (1) a wsrod nich-- Macron na dole lista a ---dlA naszych madrych... ta sama handel dziecmi a na tapecie mniej istotne sprawy (1) rozmowa z Liroyem https://www.youtube.com/watch?v=7oQ579BFpRk kto w rzadzi... ta sama Duda odmówił spotkania z Tuskiem (6) Ten pan od ciasteczka i pośladków Dody odmówił właśnie spotkania z szefem... Skydiver tuba propagandowa dla opozycji (24) dział 'polityka" --jesli ten watek usuniecie ---podpieczetujecie to,co w tytule isztar polskie forum czy niepolskie (18) skandal i hanba-- to,co dziej sie na tym forum i kim ono jest administrowane... isztar Wegrzy naszymi bracmi (6) niepisane przymierze ewenement na skale swiatowa --przyjazni bez ingerencji... isztar Dzisiaj o przyszłości (43) Obejrzałem publiczne wysłuchanie w sejmie na temat przeglosowanych zmian w... jaq wizyta jasnie prezydenta Trumpa (26) ...ha! Yes ..pare słodkich słowek---narod kupiony! pare usciskow ,choc nie... isztar Wołyń i sprawiedliwosc (1) https://www.youtube.com/watch?v=yZ9GdkBaSDo Isztar herb Trójmiasta... (1) cy obciachowe zestawienie herbow, albo od prawej albo od lewej: Gda Sop Gdy... Oliwa, herb drzewa oliwnego Oddaliśmy swoją wolność PISowskiej władzy. (39) Jak było do przewidzenia, PIS będzie odbierał nam krok po kroku wolność. Nie... jaq Gdzie jest ZetJot? (59) Zniknął. Zacząłem się martwić. Ale żyje. Modzi swe defekanty na swoim... sa∂yl