jaka naprawde jest Polska (10) taka miedzy innymi---katolicka łowco s..nie waz sie zgłaszac to do... isztar głupcy! (2) Poparcie Rafała Pankowskiego! Nie maryi dziewicy! Dczn_76 Dokument podróży (21) Pan Sadyl usilnie stara się namówić mnie ( i "tego drugiego") byśmy wyjechali... jaq
Zamach w Berlinie. Mur w Warszawie. (43) Tragedia u naszych sąsiadów i bliskich polskiego kierowcy. Składamy... jaq Jaroslaw Kaczyński : człowiek niestabilny intelektualnie i emocjonalnie (41) "Panie marszałku, ja bez żadnego trybu. Wiem, że boicie się prawdy, ale nie... Skydiver Cała Polska z was się śmieje (25) Zakończył się szczyt NATO w Warszawie. Nawet pislemingi wiedzą, ze szczyt... Skydiver Kto sprzedaje Polskę (11) Resort pana Protypa Błaszczaka opublikował dane dotyczące sprzedaży polskiej... Skydiver Boziu mój/oja (1) tyż prowda----g..prowda... pieron Stronnicza Bruksela (6) Katalonia to wewnętrzna sprawa Hiszpanii ,ogłosiła KE :-) to brzmi jak żart... Piotr1 Co w praktyce oznacza bolszewicki zamach na Sądy ? (9) Zmianom ustrojowym w Polsce przygląda się cały demokratyczny świat.... Skydiver May is over (7) Konserwatyści w Wielkiej Brytanii wygrali, ale na własne życzenie stracili... Skydiver Bladzimy u podstaw (5) Jak dlugo dajesz ciche przyzwolenie na okradanie panstwa i innych tak dlugo... WalsoriM tsnuD Gra o tron (1) Gra o tron doprowadzila do miliardowych strat indywidualnych obywateli. To... Miroslaw Dunst Dlaczego bolszewickie rządy nienawidzą ludzi (45) Pani o pseudonimie Premier nie wyraziła zgody na przyjęcie 10 sierot z Aleppo... Skydiver Spotkanie z radnymi z Banina (15) Zastanawiam sie, czy radni Banina wykonuja swoje obowiazki nalezycie...i czy... Rada Kłamstawa PISomatołków a sprawa lasów (1) Oto kilka wiadomości jakie wciskają wam PISowskie media przy okazji nawałnicy... jaq Manifestacja w Gdańsku 15. sierpnia (5) LIGA OBRONY SUWERENNOŚCI Zaprasza Państwa! Na manifestację w 97.... LOS_Polski Dwadzieścia obietnic Prezydenta Dudy (185) Przypomnijmy co nas czeka w ciągu najbliższych pięciu lat : 1) obniżenie... Skydiver o rocznicy Powstania tak mało wiadomosci (7) Chwała i bohaterom ,takze tym ktorzy przetrwali to piekło dziekuje za ich... czerwone maki do czego dazy sorosowska "filantropia" (27) jeden patriota ujał pieknie opozycyjne krzyki nawołujace do demokracji "w tej... ona