antypolonizm (2) to nie moj wymysł...antypolonizm jest wszedzie---u Niemców ..w UE ..wsrod... isztar islamofobia Polakow (9) no i mamy rezultaty krzyku i skarzenia czesci Polakow na samych Polakow i... isztar petycja o zdelegalizowanie dział.org Sorosa (13) http://petitiongo.org/pl/petition/zdelegalizowac-w-polsce-dzialalnosc-wszystk... isztar
Światowa sieć opluwaczy (3) Polecam aktualny felieton znakomietgo blogera piszącego w salonie24. Nic... łowca absurdów Achtung, Achtung, banditen und faschisten marchieren in Warschau (33) Ta notka powstała nie dlatego że przywiązuję jakąkolwiek wagę do reakcji... łowca absurdów Naziści w Warszawie . (23) Gdy rozum śpi , budzą się upiory. Modlą się o islamski holocaust, biala... jaq Nazistowski PiS! (5) Idź do diabła mariusz blaszczak! Dczn76 Święto Niepodległości w Gdańsku (14) Liga Obrony Suwerenności zaprasza na manifestację w 99. rocznicę odzyskania... LOS_Polski # PiS : Państwo o ustroju bolszewickim (10) Już wiadomo, dlaczego Partia Bolszewicka z taką zaciekłością forsowała w... Skydiver Chce się żyć w kraju samobojców (9) Jak to naprawdę jest ze statystykami samobójstw w Polsce ? Tak naprawdę to... łowca absurdów W akcie rozpaczy dokonał samopodpalenia. Krew na rękach PISu. (20) Jesteśmy świadkami próby samobójstwa bezsilnego człowieka. W swoiście... jaq Jak Jaki zaorał platfusów (10) Młoda generacja polityków w ofensywie, a tzw.opozycja co i rusz strzela sobie... łowca absurdów PISowskie niszczenie Trójki. (7) Stało się to, co stać się powinno. Twarze radiowej Trójki - Artur Andrus i... jaq jaka naprawde jest Polska (10) taka miedzy innymi---katolicka łowco s..nie waz sie zgłaszac to do... isztar głupcy! (2) Poparcie Rafała Pankowskiego! Nie maryi dziewicy! Dczn_76 Dokument podróży (21) Pan Sadyl usilnie stara się namówić mnie ( i "tego drugiego") byśmy wyjechali... jaq Zamach w Berlinie. Mur w Warszawie. (43) Tragedia u naszych sąsiadów i bliskich polskiego kierowcy. Składamy... jaq Jaroslaw Kaczyński : człowiek niestabilny intelektualnie i emocjonalnie (41) "Panie marszałku, ja bez żadnego trybu. Wiem, że boicie się prawdy, ale nie... Skydiver Cała Polska z was się śmieje (25) Zakończył się szczyt NATO w Warszawie. Nawet pislemingi wiedzą, ze szczyt... Skydiver Kto sprzedaje Polskę (11) Resort pana Protypa Błaszczaka opublikował dane dotyczące sprzedaży polskiej... Skydiver