Z cyklu 'mała rzecz a cieszy': (4) Mój ulubiony szachista Janusz K-M jest prawomocnie do tyłu 20 tys.w ramach... Squirrel-lka rozbawiona 36 Rocznica Wielkiego Snu (5) 36 lat temu Wielki Przyfódca spał do południa. Jego sława była wielka, a aura... Skydiver Refleksja. (6) 50% poparcie dla PIS. Bezpartyjni posłowie przechodzą do PIS. Senatorowie... jaq
Duda odkrył ubeckie metody (6) To, ze - wg Prezydenta nie-wszystkich Polaków - PO stosowała ubeckie metody,... Skydiver Są w Polsce ludzie z klasą (4) Wiedziałem o Mateuszu Morawieckim co nieco, choć najważniejsze wydawało mi... łowca absurdów pożyczka gotówkowa (0) Szukasz wartościowego źródła porad dot. kredytów parabankowych? Ostatnimi... Isabelle88Cow Precyzyjny strzał... w stopę (4) O czym to jeszcze sędziowie na Kongresie nie pogadali ? Bo o Macieju... łowca absurdów W oczekiwaniu na program cela+ (3) Trwa praca w Sejmie nad reformą sądownictwa i mozna mieć nadzieję, że... łowca absurdów Mozemy czuc sie bezpieczni ? (2) Karabiny już sa i możemy się czuc bezpieczni , brakuje tylko konika i... arek Hej kolęda, kolęda! (7) A nie... wróć - za wcześnie. To może cukierek albo psikus? Za późno? Nie... Squirrel-lka Czesc wam (0) Włókna nadprzyrodzonego, iż małe obwódki są prymarną ciekawostką... Paulinagg Rysia gone with the wind, na szczęście własne i innych. (16) Bardzo jestem ciekawa, jak też poradzi sobie Katarzyna Lubnauer. Kibicuję... Squirrel-lka PiS : LOL :)))))) (57) Bolszewicka Partia Polski PiS postanowiła rozwiązać tzw. kwestię... Skydiver Mistrzowie propagandy w II PRL (2) Przeglądając sobie różne reżimowe media łatwo można rozszyfrować, czego boi... Skydiver orientacja i władza naczelna (49) komu z Was---Drodzy forumowicze przeszkadzałaby odmienna orientacja... isztar Opozycja kroczy po cienkiej linie (2) Totalna opozycja musi uważać, bo tworzy się poza PIS radykalna opozycja wobec... łowca absurdów czy pis czy po po jedno dno (16) fragment ksiazki dziennikarza(Jan Spiewak-"Ukradzione miasto") ---zebrane... isztar Kobieta zagadką jest (27) Każda kobieta stanowi zagadkę, szczególnie dla mężczyzny. Ale pani Róża Thub... łowca absurdów Jak wypada PO w sondażu po rezolucji w PE (1) Polacy oceniają zachowania peowców w PE. Widać, że Targowica strzela sobie w... łowca absurdów Wieczór poezji (7) sobie dziś zrobiłem,jak wróciłem z pola,szkoda ,że mój znajomy nie... Chłop z roli