Mam na zbyciu jacht (2) Od ręki. Mocno zaawansowany technologicznie. Mam tylko dwa warunki : poplyne... jaq PKB w gospodarce bolszewickiej (1) W pisowskiej republice tekturowej, która buduje swój ustrój na wzór ustroju... Skydiver zetjot AKA łowca absurdów (9) Proszę się meldować raz na tysiąc nocy! Jak można zaniedbywać Forum w taki... lukrecja
Wybiło szambo (20) Pan Błaszczak o mężczyźnie, który dokonał samospalenia w Warszawie : "To... Skydiver Nie w moim imieniu. (5) Dołączajcie do ruchu " Nie w moim imieniu" . Tłumaczyć zasadności jego... jaq Przejęcia Lotosu - kolejna odsłona (3) Temat znany jest od wielu lat. Były jednak ostatnio koncepcje nad przejęciem... jaq Zaniedbano, zapomniano, zlekceważono... ? (15) Skąd się bierze ta głupota w kwestiach dotyczących zbiorowości i zbiorowej... łowca absurdów Do sześciu razy sztuka. Czyli Pan Adamowicz startuje wbrew wcześniejszym deklaracjom. (15) Tak coś czułam, kiedy znienacka po miesiącach milczenia (i pomruków, że za... Squirrel-lka Upychanie demonów w szafie (3) https://wiadomosci.onet.pl/swiat/yad-vashem-sformulowanie-polski-holokaust-je... Squirrel-lka Wpuszczać ? Czy pomagać na miejscu ? (7) Wielka Brytania pierwsza w sposób odważny walczy z rasizmem i mową nienawiści... Skydiver George Soros sponsoruje pozostanie Anglii w Unii Europejskiej (2) Bomba wybuchła. To czego wszyscy się domyślali wyszło na jaw. Miliarder... brytol Historia hejtu w tzw. III RP (2) Nienawiść nie jest czymś nowym w ludzkim świecie. Występuje w efekcie... łowca absurdów Dom -POLSKA W opałach (2) piszecie o pitolach a nikt nie widzi,ze jest ogromne zagrozenie... Iza Bolszewicy u władzy czyli Czy pilot jeszcze leci z nami ? (11) Czy może Państwo wiedzą co ci bolszewicy odpie*****lają ? Tu nawet nie chodzi... Skydiver Jest rok 1984 (1) II PRL jako klasyczne państwo o ustroju bolszewickim bedzie posiadać... Skydiver Grillowanie Karnowskiego skończone. (2) Wbrew życzeniom oponentów Karnowskiego, sąd ostatecznie oczyścił z zarzutów... jaq Jaka jest wiarygodność Pana Morawieckiego ? (11) Ktoś może wie ? Skydiver Jak II PRL odwdzięcza się swoim ubekom (3) Jasne jest, ze Bolszewicka II PRL to państwo będące ustrojowym i kadrowym... Skydiver W tym gabinecie nie leczymy pacjentów z PIS (9) A czym jeżeli nie klauzulą sumienia wytłumaczyć takie oświadczenie wywieszone... jaq Rozłam w Samorządności WSz (1) Co sądzicie o rozłamie w Samorzadności? Zygmunt Żmuda-Trzebiatowski wystąpił... Ciekawy