Komunikat specjalny komórki Antypisowskiego Ruchu Oporu (4) Jak donoszą dobrze zazwyczaj poinformowane wiewiórki w Warszawie zawiązał się... łowcaabsurdów Sukces PiS. Artykol 7 jest waszym osiągnięciem (2) Nieustające osiągnięcia "dobrej twuu zmiany" w lamaniu praw w Polsce spotkaly... jaq Wieści z podziemia (6) Redkcja otrzymała pismo, którego fragment drukujemy: "Piszę te słowa pod... Prawda cała,całą dobę
Roszady w obozie "dobrej zmiany" (3) Skoro było tak dobrze to dlaczego ich odwołano ? Nasuwa się takie pytanie... jaq Było, a jest. Czyli dekomunizacja w wydaniu dobrej zmiany. (4) Towarzyszki i towarzysze z partii dobrej zmiany. Przesyłam wam parę... jaq Petycja w sprawie Alei Lecha Kaczyńskiego (9) Łódzki wojewoda właśnie zmienił w Łodzi Plac Zwycięstwa na Plac Lecha... Skydiver Alfabet PISuarów (18) Podejmijmy próbę zebrania w kupę słów kluczy, które używane są zwyczajowo w... jaq Z cyklu 'mała rzecz a cieszy': (4) Mój ulubiony szachista Janusz K-M jest prawomocnie do tyłu 20 tys.w ramach... Squirrel-lka rozbawiona 36 Rocznica Wielkiego Snu (5) 36 lat temu Wielki Przyfódca spał do południa. Jego sława była wielka, a aura... Skydiver Refleksja. (6) 50% poparcie dla PIS. Bezpartyjni posłowie przechodzą do PIS. Senatorowie... jaq Duda odkrył ubeckie metody (6) To, ze - wg Prezydenta nie-wszystkich Polaków - PO stosowała ubeckie metody,... Skydiver Są w Polsce ludzie z klasą (4) Wiedziałem o Mateuszu Morawieckim co nieco, choć najważniejsze wydawało mi... łowca absurdów pożyczka gotówkowa (0) Szukasz wartościowego źródła porad dot. kredytów parabankowych? Ostatnimi... Isabelle88Cow Precyzyjny strzał... w stopę (4) O czym to jeszcze sędziowie na Kongresie nie pogadali ? Bo o Macieju... łowca absurdów W oczekiwaniu na program cela+ (3) Trwa praca w Sejmie nad reformą sądownictwa i mozna mieć nadzieję, że... łowca absurdów Mozemy czuc sie bezpieczni ? (2) Karabiny już sa i możemy się czuc bezpieczni , brakuje tylko konika i... arek Hej kolęda, kolęda! (7) A nie... wróć - za wcześnie. To może cukierek albo psikus? Za późno? Nie... Squirrel-lka Czesc wam (0) Włókna nadprzyrodzonego, iż małe obwódki są prymarną ciekawostką... Paulinagg Rysia gone with the wind, na szczęście własne i innych. (16) Bardzo jestem ciekawa, jak też poradzi sobie Katarzyna Lubnauer. Kibicuję... Squirrel-lka PiS : LOL :)))))) (57) Bolszewicka Partia Polski PiS postanowiła rozwiązać tzw. kwestię... Skydiver