Beka z PiS (11) Czy wiecie co robi bolszewicka funkcjonariusz Szydło, gdy protestują w Sejmie... Skydiver Żalek, Pięta i inni gamonie z koalicji rządowej. (23) Nóż w kieszeni się otwiera, a dłoń zamyka się w pięść, by dać po ryju takim... jaq Zdjęcie, które mówi więcej niż słowa (3) https://images83.fotosik.pl/1065/4f81a7aac075f3begen.jpg Skydiver
Syndrom przemocowy (8) Żalek, bolszewicki poseł na Sejm wczoraj wyzywał protestujących... Skydiver Petycja do Donalda Trumpa o pomoc w śledztwie smoleńskim (3) Witam serdecznie Chciałbym zainteresować Wszystkich inicjatywą partii... Tomasz Walkowiak Zwrot podatku (1) Jeśli zwrot podatku wynosi 8 .50 z pit to nie ma zwrotu z US.gdy podatnik ma... Arek Atak lewaków czyli Model na rzecz "równego" Traktowania (3) Ani słowa o tzw. konsultacjach o "Modelu na rzecz 'równego' traktowania na... Grzegorz PiS - Partia mentalnie bolszewicka. (3) Przystawka PiS owska w osobie Pawła Kukiza doznał olśnienia. Zrozumiał to,... jaq Biegacze wrogiem Reżimu II PRL. (9) Reżimowe władze Partii PiS po nazwaniu cyklistow i wegetarian wrogami II PRL,... Skydiver Osobny wątek (10) Skydiver w jednej ze swoich wypowiedzi użył sformułowania okres terroru... Cross Łowca u Pispieszalskiego. (2) W jednym z najbliższych programów Kur Wizji ma wystąpić jako jeden z... jaq Korona z pleksi (2) Witam Kto może mi polecić wykonawce Koronę z pleksi na witrynę wystawową o... albercikmaly Pytania o Polskę (6) Taki sondaż. Macie inne propozycje pytań ?... Skydiver Obywatele RP (11) Dziś społeczny ruch Obywateli RP może powiedzieć, że zdecydowanie i upór w... Skydiver Jak dobrze jest rano wstać (4) Jak dobrze jest rano wstać i czytać takie newsy : Grzmotnięcie o bruk... Wiem kto z was knuje. (2) Jarosław Kaczyński powiedział: „Dochodzą do mnie głosy, że było obdzwanianie... jaq Bolszewicy z PIS (7) Obecna II PRL to państwo neobolszewickie budowane na wzór ZSRR oraz Polski... Skydiver Kaczyński zabrał im kasę . Jak on mógł! (3) A przecież im się ona należała! Pani Premier przecież mnie już prawie... jaq Mam na zbyciu akumulator (3) Chciałbym sprzedać akumulator od mojego auta. Spróbuję zainteresować tą... jaq Mam na zbyciu obraz (2) " Jelenia ne rykowisku na tle Giewontu" . Zakupem mojego obrazu jest... jaq