Gender czyli jak tarcie zabiło ruch (14) Wszyscy wiedzą, że jest jeden poważny problem fizyczny, z którym zmagają się... łowca absurdów Tere fere endum (9) Pytanie nr 1 https://images92.fotosik.pl/5/7a9eb2b679a8f4dbgen.jpg Czy... Skydiver Co jedzą PiS-lemingi (9) Wydział Propagandy Partii Bolszewickiej dba o swoje PiS-lemingi. Wczoraj na... Skydiver
Gaz łzawiący na usługach Drugiej Peerel (1) Wczoraj w Warszawie policja użyła gazu łzawiącego przeciwko Polakom Skydiver Bolszewicki nie-poseł głosuje bo Partia każe. (1) Skoro można zaprzysiąc przechodniów na Sędziów, to mogą tez głosować w Sejmie... Skydiver Nie wznieśli się ponad nienawiść (1) Karczewski : Żaden z polityków PiS nie głosował przeciwko. ... Liczyłem na... Skydiver Ile trwa sześcioletnia kadencja ? (1) W Drugiej Peerel cztery lata Skydiver Jakie strony internetowe z informacjami/wiadomościami/opiniami polecacie? (15) Osobiście mam dość przekazu serwowanego przez mainstream - płytkich... xyz Referendum czyli NIC (32) Czy referendum ogólnokrajowe jest wiążące? Jest, ale nie jest wskazane w... Kocio Demokracja według Karczewskiego ciąg dalszy 1:27 (8) Karczewski, Marszałek Senatu, lekarz z wykształcenia a z wyboru pisiarz,... jaq Wyrok ETS w sprawie Państwa z Tektury, czyli kwik świnek w chlewiku z granatem (9) Pewien chłopak na tym forum, ten co chciał się tu z kimś umówić, ale tylko na... Skydiver Sprawa wypadku z udziałem bolszewika o nazwisku Szydło trafi do Sądu (5) Po przejęciu Trybunału Konstytucyjnego i Sądu Najwyższego mogę w ciemno... Skydiver Czy da się dogadać z PISem ? (12) Ciekawą wypowiedź na temat możliwości porozumienia się z PISem przedstawił w... jaq Czy kupiliście już popcorn ? (11) Jeszcze nie ?! To biegnijcie szybko do sklepów, póki jeszcze są otwarte.... Skydiver Kaczyński w stanie spoczynku (1) Propozycja Kukiz’15 dotycząca posłów powyżej 65 roku życia jest równie... Skydiver Rozdział obywatela od państwa w bolszewizmie (3) „Pomagamy mieszkańcom Szwecji, a nie waszemu rządowi" Kto mógł tak... Skydiver Absurdy Drugiej Peerel (1) Wczoraj sejmowa komisja, której przewodniczy komunistyczny prokurator z... Skydiver Państwo PiS-u sypie się (80) II PRL zaczyna po 100 dniach trzeszczeć w naprędce i po nocy budowanych... Skydiver Skąd ten poziom agresji ? (5) Pani Beata na spotkaniu w Łodzi pokazała Morawieckiemu czerwoną kartkę.... Skydiver Miś czyli Rejsy Polskiej Fundacji Narodowej (1) Jeszcze nie przewalono wszystkich pieniedzy ktore Kusznierewicz chciał wydoic... jaq