Słowianie chętnie poddają się Germanom (1) Słowianie są jak Indianie i skończą w rezerwatach. Kolejne państwa... zaniepokojony Jutro będzie ujawniony kompromitujący materiał o PIS (1) https://natemat.pl/252297,gw-opisuje-uklad-towarzysko-biznesowy-jaroslawa-kac... jaq Pośmiejcie się (14) Niektórzy tu się wyżalają na Hydeparku, a ja jestem przekorny, więc... łowca absurdów
Jak się pozamiatać ? (5) Pan Morawiecki to wyjątkowy przypadek tego, jak można się samemu pozamiatać :... Skydiver Płażynski przegrał z Adamowiczem, czyli kłamstwa PIS mają krótkie nogi. (12) Przepraszam Pawła Adamowicza, że podczas kampanii wyborczej przed wyborami... Skydiver Orban wprowadził zakaz bezdomnosci (2) nie musi oznaczac braku pomocy dla nich czy nie powinno sie zrobic czegos... isztar Podwyżki których miało nie być. (86) Tak wam pisomatołki obiecywali jeden z drugim przed wyborami w pakiecie... jaq Programy wyborcze Gdynia (5) Moi drodzy, stwierdziłem, że jak wybory samorządowe, to należy się dopisać do... Marcin Bawaria, Szwajcaria, San Escobar (5) Prezes Najjaśniejszej Panującej Nam Partii chyba nie bez powodu chlapną tą... jaq Sto lat dla Lecha Wałęsy (2) Dzisiaj obchodzi swoje 75 urodziny Lech Wałęsa. Przywódca Solidarności,... jaq Z Dudą to się mogę spotkać w McDonalds, ale do domu mi go nie wpuszczajcie. (31) Czy zauważyli Państwo, ze w Warszawie pojawiły się zielone ludziki ?... Skydiver Tusk prawdę ci powie (1) Jeżeli Morawiecki kłamie, to rzeczą oczywistą jest, że Tusk prawdę ci powie.... łowca absurdów Nawet Partii Bolszewickiej nie wolno budować polityki skacząc po trumnach. (1) Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasurgu przyznał rację dwóm rodzinom... Skydiver otworz oczy (1) jesli te obrady grupy ,ktorej narodowosci nie mozna napisac nie otworzy wam... polski matrix Boty w kampanii prezydenckiej i obecnie (1) Czy hejterska kampania wyborcza w internecie pomogla Dudzie wygrac wybory... jaq Nekro karierowicze (5) Piotruś Walentynowicz, jeden z grona pisowskich karierowiczow, którego jedyną... jaq Jak Rosjanie instalują swoich za pomocą botów. (5) Gościu, co dziś opowiada o wyimaginowanej Unii, swoimi wystąpieniami spłaca... Skydiver Duda musi odejść (10) Duda się pogubił. Potwierdził, ze Prezesa SN będzie zastępował sędzia... Skydiver Cwaniacy i frajerzy (1) Czarno na białym macie Państwo dowód na to, że w dotychczasowym systemie,... łowca absurdów Czy jesteś indywidualistą czy klonem ? (4) Ideologia demoliberalna roztacza przed nami miraże rozwoju indywidualnego. To... łowca absurdów