Czy głupota ma granice ? (1) Czy głupota może mieć granice ? Jeżeli popatrzymy na ustrój demoliberalny,... łowca absurdów Dlaczego wiedza jest zakazana (3) Dlaczego w demoliberalizmie wiedza o naturze ludzkiej jest zakazana, lub... łowca absurdów Jak PIS robi interesy z Rosją (8) Pisowskie mordy pełne pustych frazesow, wymalowane patriotycznym barwami,... jaq
Z cyklu: oni muszą bo inaczej się uduszą (2) Jakiś dziwny instynkt śmierci czy raczej: oni muszą bo inaczej się uduszą ? A... łowca absurdów Pawłow i jego psy (4) Ludzie zachowują się czasami, pod wpływem umiejętnie dobranych bodźców, jak... łowca absurdów PZPR + (9) Potępiamy ustrój totalitarny. Skydiver Wojewoda do dymisji (3) Pan Drelich był rekomendowany na wojewodę przez "przestępcę" Przemysława M.... lech Wspomnień czar (1) Ubiegłoroczny Majewski sierpniowy vs Pawłowicz :... Squirrel-lka Ciekaw jestem waszej opinii (4) Takie coś znalazłem - na Interii - dla mnie nowość , ale wy może znacie...... wdr Zimno było temu pomniku (12) Nieznani sprawcy ubrali w Szczecinie Pomnik PLK w t-shirta z napisem... Skydiver Zatory w mózgu (2) A nie mówiłem ? Mówiłem o tym, jak pracuje mózg orangutana. Wyłapuje... łowca absurdów Deweloper Plus (1) Pan Duda podpisał ustawę #LexDeweloper. Czemu przed wyborami samorządowymi ?... Skydiver Korytko krótkie a swoich trzeba nakarmić (5) PZPR + Do wyborów coraz bliżej, a stanowisko prezesa w spółce Skarbu... Skydiver Totalny odlot PiS-Targowicy (20) Andrzej Melak z PiS : W momencie, gdy jako kraj wracamy do normalności,... Skydiver Brawo HGW ! (1) Brawo HGW !!! Ile trzeba mieć w sobie niezłomności i odwagi, aby nie... Skydiver Sędziowie w kominiarkach (14) Banda kolesi przy kawie i ciastkach, zwana Nową KRS właśnie ustaliła, że... Skydiver Wałęsa = Bolek (4) https://img1.dmty.pl//uploads/201205/1337265884_by_mrocznytemplariusz_600.jpg... gość Z rozważań pani Krysi (6) Posłanka Partii Bolszewickiej Krystyna Pawłowiczówna : „Jakaś Draginja... Skydiver Zabierzcie im ten hymn. (3) Wiele nas różni, ale wszyscy jesteśmy Polakami. Niektórzy jednak bardziej.... Skydiver Jak nazywa się Frasyniuk ? Rozstrzygnie Sąd (12) Frasyniuk mówi, że nazywa się „Jan Kowalski, PiS i sprawiedliwość’. A potem –... Skydiver