Położna Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dzień dobry,

czy możecie polecić mi konkretną, kompetentną położną, która pracuje w Gdyni? Nie chciałabym, żeby po porodzie przychodził do mnie ktoś przypadkowy.

Pozdrawiam,
marketa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Położna Gdynia

do nas przychodzila Pani z przychodni do ktorej nalezalam, w czasie ciazy rozmiawialam z nia zawsze przed wizyta u ginekologa, gdyz mnie wazyla, mierzyla cisnienie itd. Po porodzie mialam nadcisnienie, polecila mi specjaliste do ktorego moge sie zwrocic z moim problemem.. tez moja Klaudia miala testowane rozne chusteczki i pampersy kremy.. i dostala wysypki.. polecila mi ciekawa masc po ktorej momentalnie wszystko zeszlo.. ogolnie bylam bardzo zadowolona.. sposob do dzieciaczka tez bardzo odpowiedni pokazala jak odpowiednio przemywac pempek gdy odpadnie co zrobic... i tez sciagala mi polozna szwy w domu.. wszystko sterylnie byla przygotowana.. bylam bardzo zadowolona .. w razie potrzeby zostawila wizytowke by dzwonic.. Ja nalezalam do przychodni w Gdyni na ul. Sucharskiego ;) polozna nazywala sie Zaneta Letkiewicz byc moze nazwisko myle.. ale imie sie zgadza, gdzies mam wizytowke.. ale teraz pozno wieczorem nie bede mojej corci budzic by sie dokopac do wizytowki.. ;) gdybym nazwisko przekrecila to poprawie :D

Ja z czystym sumieniem moge polecic moja polozna. Trafilam na nia niejako z przymusu (wymog przy wyborze szkoly rodzenia), ale jestem bardzo zadowolona. Po porodzie bylam z nia w kontakcie telefonicznym, takze w dniu mojego wypisu przyjechala do mnie i pomogla przy pierwszej kapieli malego, po 6 dniach zdjela szwy (mialam CC), pomagala podczas problemow z przystawianiem do piersi. Mloda osoba, ale widac ze lubi swoja prace, a to wazne. Dodatkowym plusem (dla mnie) byl fakt, ze pracuje w szpitalu w Redlowie i jak zauwazyla ze jestem juz po porodzie od razu do mnie przyszla chetna do pomocy. Polecam ja z czystym sumieniem - jako matka i jako corka pielegniarki ;). Gdybys chciala namiary badz miala jakies pytania napisz na prv.

Dziewczyny, bardzo dziękuję za odpowiedzi :)
Asiula, napisałam na priv.
Aga, nie udało mi się niestety wygooglować pani o takim nazwisku :(

Inne tematy z forum

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...