Pomoc w urządzeniu pokoju.

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie Remont - porady
Witam, mam problem w urządzeniu malutkiego pokoju na poddaszu.
Póki co mamy tam "graciarnię" nie mniej jednak szkoda mi go marnować zwłaszcza, że mamy piwnicę i dość sporo szaf typu komandor.
Chcieliśmy zrobić tam pokój gościnny, ale goście rzadko u nas śpią więc nie ma takiej potrzeby.
Zastanawiałam się nad garderobą no ale szaf naprawdę mam dużo i też nie jest mi ona potrzebna....
Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc. Gdy pytałam o pomoc fachowców to krzyczeli sobie około 500-700 PLN, to za dużo na moją kieszeń.
Tu zdjęcie :

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pomoc w urządzeniu pokoju.

A ile jesteś w stanie zainwestować w "fachowca"? 20-30 pln.............?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bakłażan i czego się czepiasz. Dziewczyna prosi o pomoc. Jak nie masz nic mądrego do pisania, nie pisz wcale.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pomyśl a może coś wykombinujesz..... Chociaż wątpie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jestem projektantem i niestety nie mam do tego zmysłu, dlatego proszę o pomoc.
Ty chyba też nie jesteś?
20-30 PLN no nie przesadzaj, nie wiem po co ta złośliwość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponowałbym mini biuro lub kącik do czytania, w zależności od preferencji - wykorzystać można by zarówno niską ściankę kolankową jak i pionową ścianę. http://www.malyduzyremont.pl/2012/09/zabudowa-poddasza-jak-wykorzystac-niska.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten pomysł z półkami jest bardzo fajny. Do tego można wstawić jakiś super wygodny fotel i kącik do czytania gotowy.

Wiam zajmuje sie aranzacja pomieszczen uzytkowych , pokoje dzieciece, biura, sklepy, saloniki. W ofercie rowniez malowanie artystyczne takie jak postacie z bajek itp . Obecnie firma Remo Styl jest ukierunkowana na remonty mieszkan lecz ofeta z dnia na dzien sie poszerza i zmienia sie w kierunku pracowni artystyczno reklamowej jak i wykonczeniowej . Jesli masz pytania 500388424

Tak się składa, że jestem. Stąd ta złośliwość..... Przepraszam, jeżeli Cię uraziłem :)

hahaha ... kuwa ... lala zostań bohaterem w swoim domu .... ;-)
Jak nie stać Cie na fachowca to poproś np szwagra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po co te złośliwości... Czy na forum nie można już poprosić o pomoc?

Jestem dość zapracowana i nie bardzo mam czas żeby szperać po internecie.

No nic. Dziękuję życzliwym za wskazówki i tym mniej życzliwym za komentarz.

Już taka nasza polska mentalność, nie pomóc a dopieprzyć...Dla tych wielkich projektantów to pryszcz, wystarczy ze zobaczy rzut mieszkania pokoju i da 5 rozwiązań, ale po co ? nikt was nie prosi o projekty, wykaz materiałów. wystarczy coś podpowiedzieć.

Mnóstwo zastosowań jest w sieci wystarczy posiedzieć i poszukać na pewno byś znalazła zastosowanie na poddasze. Można by było wykorzystać sobie to pomieszczenie na miejsce relaksu, zabaw.

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...