Znudzony 30-to latek (5) Witam!siedzę w domu bo niestety straciłem pracę i nie jest mi z tym dobrze a... Znudzony Partner do tańca towarzyskiego 32-42 lata poszukiwany (6) Partner do tańca towarzyskiego 32-42 lata poszukiwany, uśmiechnięty, ambitny... Anna Czy jest tu fajny facet w wieku od 36 do 45 ? ...... (11) szukam faceta z którym można byłoby miło porozmawiać..... na wszystkie tematy. joanna80
singiel40l pozna kobiete (1) Poznam kobiete do wspólnego spędzania czasu nie za wysoki 170 normalnej... jaro70 masażysta 42l dla Pań (1) WITAM panie, jeśli macie ochotę na masaż całościowy, częściowy, relaksacyjny,... Jacek singielka 37 (2) A moze znacie jakies godne polecenia biuro matrymonialne? Chcialabym poznac... ona1972 nie umiem mówić o sobie... (60) No nie umiem...szlag by to..nie umiem i tyle.Ale tak pawdę mówiąc... Alicja MĘŻCZYŹNI I KOBIETY WOLNE ( WPISUJCIE SIĘ!!!!!! ) (1) Mam 30 lat i mieszkam w Koszalinie. Obecnie pracuje na miejscu w Koszalinie... misiek1980 Szukam on-line kobiet co potrafią rozmawiać o życiu.Są takie? (3) Jestem człowiekiem który jest ciekawy i chciałbym pogadać z kimś kto jest... wiekiem 30-latek :) JUŻ NIE SZUKAM, SAM SIĘ ZNAJDZIE !!!!! (1) Nie lubię: TELEWIZJI, bałaganu i niechlujstwa, brudnych naczyń w... molela Who is Mr. Antyspołeczny??? (12) Ziemianie! Jako wysłannicy z galatyki różowych mgieł zwracamy sie do Was o... Kasandry międzygalaktyczne poszukuję ciekawej osobowości męskiej (41) Chciałabym poznać ciekawego Człowieka. Bianka28:) aktywnych koleżanek (2) Hej! Szukam koleżanek na biegówki, łyżwy, tańce, a może także lubicie bluesa?... Kaśka 40 Szukam hmm koleżanki (8) Krótko streszcze problem:towarzystwo w którym sie trzymam lubi najbardziej... Darek 20lat ładna zgrabna i powabna tęskni za uczuciem!! tzn.szukam partnera :) (5) chcialabym jeszze raz poczuc,co to milosc.a zeby ja znalezc trzbe... Prima Mężczyzna 33-40 potrzebny mi od zaraz (6) Jestem zadbaną, podobno niebrzydką, wesołą 40-latką i uwielbiam towarzystwo... Ewa Taniec Towarzyski (1) Witam nazywam się Samanta mam 17 lat i jestem z Gdańska poszukuje partnera z... Samanta samotna wojowniczka szuka towarzysza walki (1) Jestem drobną kobietką o ciemno blond włosach i niebieskich oczach. Mam 36... slonko z gdyni Serio (2) Poznam trójmieszczankę. W celach ogólnie poważnych. Mam 58 lat (i żadnych... leon wspólne ferie? (1) Cześć, czasami tutaj wpadam żeby sobie Was poczytać ( refleksje , pozwólcie... Bea