babskie ploty :) (5) Hej, jestem "trójmiejskim obywatelem dochodzącym" :) tzn... jababa Poznam młodych ludzi :) (3) Hej, jestem Kasia! Mam 24 lata. Moi znajomi porozjeżdżali się po świecie, w... Kasia Poznam dziewczynę (wiek 18-22) ;p (6) Siemanko ;>. Mam na imię John, mam 19 lat i chciałbym poznać jakąś miłą... jbryant
Witam (7) Są to może jakimś cudem kobiety z trójmiasta wolące od imprez bardziej... Ego Kobieta poszukiwana (9) Od niedawna mieszkam w Gdyni, nie znam tu praktycznie nikogo. Poznam... hans poznam Kobiete 29 - 35 (2) Witam szukam fajnej , sympatycznej KOBIETY w wieku 29 - 35 lat Mężczyzna... makoow33@o2.pl BDSM- opinie (2) Co sądzicie o ballbustingu? Doświadczyliście kiedyś tego? A może sami/same to... jbryant Poznajemy się ! Wątek zbiorczy (6) Tyle tu wątków (tak przeglądam na bieżąco) odnośnie poznawania się, jakiegoś... A.Karen Nie poddawac sie! Poznam fajna dziewczyne (13) Hmm na swieta wszystko sie zawalilo i zostalem calkiem sam. Zawsze warto... JakubTajemniczy Dobry pomysł z ogłoszeniem. (4) Mam 36, jestem mamą dwóch dziewczynek - 15 i 7 lat, więc z chęcią poznam... gioconda76@interia.eu Szukam (7) Raz się żyje! Przysiadłeś się do mnie razem z kolegą, ja w tym czasie... zauroczona abramelin (7) szukam starych znajomych.., oni wiedza.... :) endriu Szukam kumpla (6) Do spędzania wolnego czasu, normalnego, spokojnego, oczywiście, dla... Egi Jakiś męczyzna ,dla samotnej 22 letniej Mamy ? ;) (17) Tak tu weszłam i czytam może ktoś by sie znalazł:) Nie odrazu oczywiście :)... Oluniia91 Nie mogę spać ;/ (6) Ktoś ma podobnie? to moje gg 6082405 może szybciej czas zleci i zmęczenie... Ewa Idzie kto jutro na dansing? (9) Idzie czy nie idzie bo karnawał zaraz sie kończy;( Chłop z Mazur Wszyscy szukają ideałów (12) Więc jako człowiek przekorny/niepokorny szukam kobiet z jak największą... Rin Poszukuję partnera (29) Witam. Mam ukończone 24 lata, jestem średniego wzrostu szatynką o miłej... Wiktoria Ktoś chętny na wypad na misto 9.02 ?? (5) mile widziane osoby do 25 l :)) Gdańsk ka Szukam koleżanki w podobnym wieku 32 (2) Cześć, poszukuje dziewczyn , którym tak jak mi przy nawale codziennych... ola32