Nie poddawac sie! Poznam fajna dziewczyne (13) Hmm na swieta wszystko sie zawalilo i zostalem calkiem sam. Zawsze warto... JakubTajemniczy Dobry pomysł z ogłoszeniem. (4) Mam 36, jestem mamą dwóch dziewczynek - 15 i 7 lat, więc z chęcią poznam... gioconda76@interia.eu Szukam (7) Raz się żyje! Przysiadłeś się do mnie razem z kolegą, ja w tym czasie... zauroczona
abramelin (7) szukam starych znajomych.., oni wiedza.... :) endriu Szukam kumpla (6) Do spędzania wolnego czasu, normalnego, spokojnego, oczywiście, dla... Egi Jakiś męczyzna ,dla samotnej 22 letniej Mamy ? ;) (17) Tak tu weszłam i czytam może ktoś by sie znalazł:) Nie odrazu oczywiście :)... Oluniia91 Nie mogę spać ;/ (6) Ktoś ma podobnie? to moje gg 6082405 może szybciej czas zleci i zmęczenie... Ewa Idzie kto jutro na dansing? (9) Idzie czy nie idzie bo karnawał zaraz sie kończy;( Chłop z Mazur Wszyscy szukają ideałów (12) Więc jako człowiek przekorny/niepokorny szukam kobiet z jak największą... Rin Poszukuję partnera (29) Witam. Mam ukończone 24 lata, jestem średniego wzrostu szatynką o miłej... Wiktoria Ktoś chętny na wypad na misto 9.02 ?? (5) mile widziane osoby do 25 l :)) Gdańsk ka Szukam koleżanki w podobnym wieku 32 (2) Cześć, poszukuje dziewczyn , którym tak jak mi przy nawale codziennych... ola32 Poznam kogoś na szare zimowe dni... (6) Witajcie, jestem zwyczajnym facetem, mam 25 lat i kilka tygodni temu... remiq_1988 Poznam koleżanke ( kawa, pogaduchy, weekendowe imprezowanie) (4) Cześć Kobietki, Przeprowadziłam się niedawno do Pruszcza , nie udało mi się... Cyranka Szukam koleżanki na spacery z dziećmi (5) Hejka jestem mamą 5 miesięcznego Jasia i 4 letniej Hani. Hania chodzi do... dominika Poznam Nowe Osoby (1) Hej mieszkam w Gdańsku od 2 m-c, od niedawna pracuje mam 23 lata szukam osób... amoniak92 męża poznam - tylko swojego (6) no już mógłby się znaleźć mąż mój lub partner życiowy jak kto woli bo mi po... no ja przecież KOGOŚ - młody (2) MŁODY - 20 lat Gdańsk Cechy - wesoły,pozytywnie nastawiony,racjonalnie... kaka Śmiesznie i strasznie zarazem (1) W ostatnich miesiącach coraz częściej słyszę jak odpicowane Panusie w wieku... Egi Kobieta szczupła - poszukiwana ;-) (33) Domator 43 l 184 cm 85 kg , w wolnym czasie jak dopisze pogoda jeżdżę dużo... Wolny