samotny w wielkim mieście (10) witam, jestem 25 latkiem zmuszonym do samotnego życia w dużym mieście. jako,... Reed Szukam Kolezanki Z Gdyni :) (1) Hej. mam 18 lat. szukam kolezanki na pogaduchy, spacer, imprezy .. Chetne... kissmonike krótko (2) Poznam. nie_pamiętam
Ktoś coś teraz? (13) siedzę w domu i mi się nudzi. Ktoś chętny coś porobić?? ;> sympatyczny :) Nowi znajomi (16) Jestem facetem po trzydziestce i szukam nowych znajomych. Brakuje mi fajnych... piotr Poznam dziewczynę z Pustek:) (4) Chętnie nawiąże bliższą znajomość z miłą i wesołą dziewczyną z Pustek:)... adrian Poznam wolnego partnera 40+ (5) Jak w tytule-Poznam wolnego partnera po 40stce. Nie szukam wrazeń Kobietka SZUKAM MĘŻA ! (12) Każdy kogoś szuka w takim razie i ja może zacznę - Szukam męża jest tu jakiś... gwiasda@wp.pl Szukam koleżanki w wieku ...30.... (33) Jestem z centrum Gdańska, może nie mam zbyt wiele czasu wolnego, bo jestem... GdaCentrum tylko sześcian.. (18) Poznam miłą sympatyczną dziewczynę (20-25lat), ciężko jest troche... Snakiss szukam kogos z kim mozna wyjsc na impreze, kawe, spacer itp (4) Hej ka w temacie... ;) ja z Gdanska mam 25 lat. jak cos to piszcie na gg... emiska Werząca ... w inteligentnych mężczyzn (11) A teraz konkretnie. Jestem zainteresowana tylko inteligentnymi, samotnymi... jobe sympatyczna towarzyszke poznam (2) na co dzien pracujący w wolnym czasie uprawiam sport :) 185cm wzrostu Średnia... on Samotność a może desperacja!? hmm poznam kogoś z kim mogłabym gdzieś wyjść. (67) Witam, mam na imię Paula mam 28 aw sumie to prawie juz 29:) mieszkam w... Paula Dekadencki cynik i hipokryta pozna kogoś z kim mógłby olewać świat (9) Jak w temacie. Dekadencki cynik, hipokryta, ciągle klnący na debilne reklamy... funky_koval do kobiet (5) Wszystkim Kobietom życzę wszystkiego dobrego w nowym roku dużo zdrowia i... Marcinos Poznam (3) Hej mam 21lat , pracuje i uczę się, poszukuje koleżanki, kolegi większej... Sama Kino jutro ? (53) Chciałabym wybrać się do kina na bejbi blues ale samemu tak głupio:) ktoś chętny Lili A może łyżwy? (8) Witam :) Jestem 26 letnim gdynianinem i chętnie wybiorę się w miłym... czarek Ania... (9) miłość boli tak samo jak samotność... rudziunia1987 Gdańsk