Sam w Wigilię a Ty? (3) Cześć. Dzień tak wyjatkowy jak 24 grudnia tego roku spedzał będę... M22 Szukam faceta/męża (8) Witam, nazywam się Ania, 24 lata, mam 173cm, 68kg, Poznam normalnego faceta z... Nulaa Poszukuję w celu urżnieńcia (13) Cel: urżnońć się Miejsce: plaża Brzeźno czas: dziś już zaraz teraz On
poznam dziewczynę co nie chce się od razu chajtać:) (9) poznam dziewczynę co nie chce się od razu chajtać:) cezar016 poznam dziewczynę samotną w święta tak jak ja (1) poznam dziewczynę samotną w święta tak jak ja cezar016 Szukam męża!:) (29) No może nie od razu męża, to tak żeby tytuł był chwytliwy;) Ładna, raczej... Panna Natalia do kobiet (15) czy są kobiety które noszą ze skóry spodnie wojciech Idzie kto jutro na połówkę? (11) No ewentualnie może być 0,7 jak będą siły i chęci. Obywatel_X poznam kolezankę z osiedla Piastów w Gdańsku lub okolic (1) 32-letnia mężatka z dzieckiem mieszkająca w Gdańsku pozna koleżankę. moje... weronik szukam koleżanki:-) (5) szukam kolezanki do wspolnych wyjsc od czasu do czasu:) mam 29 lat, mieszkam... rupicapra Poznam chłopaka do rozmów.. (2) Mam na imie Agnieszka, mam 20 lat,mieszkam w Gdańsku i czesto brakuje mi... malutkaa__1 Chętnie poznam nowych ludzi:) (1) Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne, ani nic w tym stylu, nie szukam... le'noczka Chetnie poznam dziewczyne/wspolny czas (1) Witam jestem Darek "singiel" mam 24 lata.Jak w tytule "chętnie poznam... Lordi smaotny 26 latek pozna kogos (3) 26 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :)wizualnie chyba w... xyz myslalem ze mozna poznac tu mila pania blad (14) tu mozna poznacale nie dowartosciowana zone czyjas lub inna... gr kolezanki a moze kogos wiecej (6) Cześć, szukam milej fajnej dziewczyny z którą będę mógł spędzać wspólnie... Bartek samotny 49 (18) Od 27.09.2012 sprowadzam się do Gdańska. Nie znam tu nikogo. Chcialbym poznać... xxxx szukam jakiegoś miłego ktosia (1) z którym mogłabym czasem pogadać, później może spacer, może piwko... tak dla... AB Poznam nowych ludzi. (9) Szukam osób z którymi od czasu do czasu będzie można wyjść do kina, teatru,... Karol pogadam na gg (3) witam jestem samotnym 32 letnim singlem pogadam sobie na gg.moj numer gg:3060791 poperek