Poznam koleżankę/kolegę (9) Mam 28 lat, praktycznie całe dnie spędzam w domu. Mam 3 letnie dziecko.... kayylen sympatyczna towarzyszke poznam (4) na co dzien pracujący w wolnym czasie uprawiam sport :) 185cm wzrostu Średnia... on singiel32 (4) Witam mam 32 lata poznam samotna dziewczynę która by chciał wyjsc na spacer... poperek
smutna puszysta (55) hej!! Zauwazyłam że w każdym ogloszeniu jakie sie pojawia na stronach... pyszczek Czuje sie samotna i jest mi zle z tym ,,,chyba oszaleje ''jestem po 40 (18) nie ma nic gorszego jak czuc sie samotnym w swieta gdzie wszyscy sa... amandaadamska Miły sympatyczny facet szuka przyjażni, przygody ,a może miłości ??:p:p:p (2) Mamoooooo co ja tu robię :P Dobra może cos o sobie ;d Nazywam sie Radek, mam... Radekkkkkkkkk Kobieta 28 - 40 poszukiwana (22) 50 letni z Gdańska,niezależny finansowo,zadbany, pozna dziewczynę Wodnyludzik Szukam nieprzeciętnego studenta (29) Uwielbiam nietypowe osobowości i muzykę, a poza tym: zieloną herbatę, szczery... Optymistka Mężczyzna 35+ poszukiwany (1) Koniec roku się zbliża ... przydała by się jakaś nowość ... może mężczyzna?... NewAdventures Szukam koleżanki na fitness :) (3) Heej dziewczyny :) a więc nie znam nikogo w Gdańsku, szukam koleżanki... Justyna poznam męskiego ktosia;) (1) wolnego, około 40-tki na wspólne wypady do kina, teatru, spacery...etc. bmw76 Poznam . (6) Poznam jakąś fajną osobę najlepiej z Karczemek ,albo nie daleko ... Mam lat... wesoła Życzenia dla Kobiet (9) Wszystkim Kobietą wolnym życze zdrowych wesołych i spokojnych Świąt Bożego... marcinos Poznam fajną dziewczynę ;) (5) Witajcie, Chętnie poznam jakąś sympatyczną dziewczynę z Trójmiasta lub... nudny_i_brzydki prezent na gwiazdkę (9) chciałabym, chciaała... ;))) Poznam Przyjaciela/Przyjaciółkę (powyżej 55 lat) (1) Witam. Poszukuję w celu np. wspólnego spaceru, kawy, kina... Jestem z Rumi.... Anna szukam kolezanki/ kolegi :) (8) szukam kogos kto pojdzie ze mna do kina, na piwko, na silownie, aerobik albo... Karolcia Jak planujecie spędzić ostatnie chwile przed smiercią? (18) Witam. W związku z jutrzejszym końcem świata mam pytanie jakie macie plany na... Chłop z Mazur Singielka - Gdynia (14) Poszukuje mężczyzny (wiek 20-25 max) najlepiej z okolic Gdyni do konwersacji... Nautical poznam sympatycznego studenta (11) Poznam fajnego studenta ;) Najlepiej 4, 5 rok :D Szukam kogoś do tańca i... ona