Gdynia - szukam... po prostu koleżanki :) (2) Jestem studentką, mieszkam w Gdyni (okolice Chylonii) i zdarzyło mi się tak,... Magda Chce tylko pogadac (6) Chciałabym z kimś pogadać nie zależy mi na płci, ani czy jest zajęty czy... poszukujaca Szukam znajomej ... (4) Witam! Na co dzień trudno jest poznać nowe osoby z którymi można by gdzieś... on30trojmiasto
Poznam "Ksiecia na białym rumaku" (20) Poznam Księcia na Białym Rumaku ... Który pokocha "brzydkie kaczątko" :)) A... a.artystka@wp.pl poznam młoda mamę z śródmieścia chetną na wspólne spacery (9) Witam, mam na imie Asia i jestem mamą 5 tygodniowej dziewczynki. Poznam młodą... atimowka Chce poznac mila pania!:) (30) oo:)taki mam kaprys:) Michał nudze się (11) ... a nie moge spać. furia jeśli jesteś ...istniejesz ....napisz:) (14) spotykam codziennie dziesiątki ludzi przelotem przez miasto i czasami... poszukujący Poznam miłego faceta (3) Witam. Chciałabym poznać sympatycznego, normalnego, racjonalnego mężczyznę w... Anastazja Poznam dziewczynę :-) (3) Witam. Zapraszam wszystkie odważne dziewczyny które również mają dość... Tylko Twój :-) Szukam partnerki do butelki. (54) Jak w temacie. Chłop z Mazur szukam koleżanki - cel: Andrzejki ;) (1) Ja: prawie 30 lat, szczupły szatyn, 174 cm, podobno nie strasze ;) Ty: ... ?... black man Pochodnia w dłoni (3) Tak się składa, że przez trzy lata najbliższe dosyć często będę ozdabiał... doktormetafizyki Chłop z Mazur (5) To jutro gdńskie forum baluje?? Gdzie kiedy co mam ze sobą zabrać:p? Chłop z Mazur mila towarzyszke na piwko spacer (2) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :)wizualnie chyba w... on Też szukam żony. (5) Hej. Szukam młodej pieknej i bogatej żony:) Najlepiej brunetka plus minus 175... Młody brzydki biedny Szukam grzybow (14) szukanie uzależnia o_0 szukam zony dla mojego kolegi:) (5) Czesc szukam zony dla mojego kolegi 28 lat jest wysokim dobrze zbudowanym... beti Szukam miłości (17) Jeżeli masz już dość być sama i szukasz stałego związku daj znać a na 100%... Marek Poszukuję partnerki do tanga (4) Zupełnie poważnie. Chcę rozpocząć naukę tanga, w Salsa Kings w Gdyni.... Tancerz