Mężczyzna 35+ poszukiwany (1) Koniec roku się zbliża ... przydała by się jakaś nowość ... może mężczyzna?... NewAdventures Szukam koleżanki na fitness :) (3) Heej dziewczyny :) a więc nie znam nikogo w Gdańsku, szukam koleżanki... Justyna poznam męskiego ktosia;) (1) wolnego, około 40-tki na wspólne wypady do kina, teatru, spacery...etc. bmw76
Poznam . (6) Poznam jakąś fajną osobę najlepiej z Karczemek ,albo nie daleko ... Mam lat... wesoła Życzenia dla Kobiet (9) Wszystkim Kobietą wolnym życze zdrowych wesołych i spokojnych Świąt Bożego... marcinos Poznam fajną dziewczynę ;) (5) Witajcie, Chętnie poznam jakąś sympatyczną dziewczynę z Trójmiasta lub... nudny_i_brzydki prezent na gwiazdkę (9) chciałabym, chciaała... ;))) Poznam Przyjaciela/Przyjaciółkę (powyżej 55 lat) (1) Witam. Poszukuję w celu np. wspólnego spaceru, kawy, kina... Jestem z Rumi.... Anna szukam kolezanki/ kolegi :) (8) szukam kogos kto pojdzie ze mna do kina, na piwko, na silownie, aerobik albo... Karolcia Jak planujecie spędzić ostatnie chwile przed smiercią? (18) Witam. W związku z jutrzejszym końcem świata mam pytanie jakie macie plany na... Chłop z Mazur Singielka - Gdynia (14) Poszukuje mężczyzny (wiek 20-25 max) najlepiej z okolic Gdyni do konwersacji... Nautical poznam sympatycznego studenta (11) Poznam fajnego studenta ;) Najlepiej 4, 5 rok :D Szukam kogoś do tańca i... ona Sam w Wigilię a Ty? (3) Cześć. Dzień tak wyjatkowy jak 24 grudnia tego roku spedzał będę... M22 Szukam faceta/męża (8) Witam, nazywam się Ania, 24 lata, mam 173cm, 68kg, Poznam normalnego faceta z... Nulaa Poszukuję w celu urżnieńcia (13) Cel: urżnońć się Miejsce: plaża Brzeźno czas: dziś już zaraz teraz On poznam dziewczynę co nie chce się od razu chajtać:) (9) poznam dziewczynę co nie chce się od razu chajtać:) cezar016 poznam dziewczynę samotną w święta tak jak ja (1) poznam dziewczynę samotną w święta tak jak ja cezar016 Szukam męża!:) (29) No może nie od razu męża, to tak żeby tytuł był chwytliwy;) Ładna, raczej... Panna Natalia do kobiet (15) czy są kobiety które noszą ze skóry spodnie wojciech Idzie kto jutro na połówkę? (11) No ewentualnie może być 0,7 jak będą siły i chęci. Obywatel_X