Szukam dziewczyny na wspólne jesienne spacery i wieczory (17) Wysoki 40-to latek z dużą nadwyżką pozytywnych emocji:) choć nie do końca... Marek poznam fajną dziewczynę z trójmiasta (31) poznam fajną dziewczynę z trójmiasta do miłego spędzania czasu we dwoje na... polak szukam kolezanki z gdanska :) (1) szukam normalnej kolezanki na zakupy kino czy impreze moze ktos ma podobny... brysia
Chłop z Mazur (164) Witam:) Są w Trójmieście jakieś baby z Mazur? Jak tak to odezwijcie się. Chłop z Mazur Poszukuję kobiety do wspólnego spędzania wolnego czasu (1) Poszukuję kobiety do wspólnego spędzania wolnych wieczorów czy weekendów. Mam... M_26_lat po co piszecie skoro ... (46) kochani ... po co piszecie, ze szukacie kobiety do stałego związku, koleżanki... moniq Szukam kobiety... (8) Witam. Szukam kobiety w wieku 19-26 lat. Inteligentnej, studiującej lub po,... nieznajomy oszukana (43) Witajcie dziewczyny.Zgadzam się z twierdzeniem tego kolesia ,,jak suka nie da... Asha Poznam Normalną Dziewczynę .. (21) Cześć , szukam fajnej sympatycznej i przede wszystkim Normalnej dziewczyny... Przemek Poznam kobietę 30-50, student - mail/skype/kawa. (30) Witam, jestem studentem i szukam doroślejszej kobiety z trójmiasta z którą... Marcus palącej i ładnej :) (4) Cześć, mam ochotę poznać palącą dziewczynę... Pojechać na skwer, zapalić,... Ja :) poznam kobietę która zostanie wierna i kochać potrafi (11) Jestem po 40 tce i chcialbym w końcu podzielić się Życiem z kobieta która... irek poznam kolezanke,przyjaciolke (8) witam i pozdrawiam wszyskich 61janusz witaj nieznajoma ;) (2) Witam wszystkie Panie z trojmiasta i okolic :) jestem samotnym 21 latkiem... Dawid 21 jagodas59 (9) Poznam przyjaciela zjagodas59 SILGIELKA Z GDAŃSKA SZUKA KOLEŻANKI DO WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :) (39) Witam wszystkich czytających :) 28letnia wesoła gadatliwa singielka z... ANka Ktoś ok.18 lat ?! (6) Czy są tu w ogóle ludzie w takim wieku? Klasa maturalna, początek studiów?... Raafiki szukam koleżanki do wspólnych wypadów do kina, na imprezkę...;) (2) ja 27 szukam milej dziewczny do wspólnego spędzenia czasu czyzu czy samotne babki o rubensowskich kształtach mogą poznać fajnego faceta??? (24) czy też może z uwagi na trochę więcej ciała muszą być postrzegane jako... konopielka43 Fajną babeczkę po 40-tce poznam chętnie (61) Nie jestem piękny ,nie mam willi z basenem .mam wady i może i zalety.Nie mam... janko muzykant