szukam fajnego sąsiada;) (141) Poszukiwany sąsiad na umilenie czasu na nieznanej dzielnicy;) jackfin randka w ciemno na piątek 21.09 (9) proponuję spotkanie przy kawie i ciachu dzisiaj popołudniu lub wieczorem .... bogdanw70 samotny49 (24) Witam,poszukuję miłej pani w wieku pow.45 lat do wspólnych... R63
Jestem wściekła! (35) Czy nie myślicie że facetom którzy zdradzają powinno odpadać przyrodzenie?? A... Anais28 Poznam koleżankę z dzieckiem z Pogórza (1) Witam, Na pogórzu mieszkam od niedawna i nie mam tu żadnych znajomych.... gelbi poznam koleżankę na spacery z dzieckiem - Gdynia Chylonia (2) Witam, Mam 2-miesięcznego maluszka i chętnie porozmawiałabym z kimś miłym na... Ja wyjdź z ukrycia po piędziesiątce :) (6) Tak sobie, czytam i czytam. Miło sobie wszycy gawędzą .Dla mnie to młodzi... Sklepowa50 ogłoszenia nie działają czyli o poszukiwaniu jednorożca............. (19) mam świadomość, że jest międlony ten temat................ ale fakt, że... Pawlaczka poznam (1) poznam wolna kobiete w odpowiednim wieku ktora jest tak samo samotna jak i... alan38 poszukuje przyjaciółki do wszyskiego (2) cześć wszystkim samotnym, spragnionym kobietom mam 35 lat i poszukuję... wiciuchudy Chłopak pozna Dziewczyne... (4) ... Celem jest popisanie, rozmowa, spędzanie miło czasu, wyjście do klubu i... Samotny tak mi jakoś smutno... (49) jak w temacie.. może Ktoś chciałby pogadać o niczym? ja Szukam koleżanki. :) (5) Witam! :) Poszukuję towarzyszki do wspólnych spacerów, wypadów na kawę, jazdy... Marisol89 szukam kobiety 25-40 (12) Szukam kobiety zadbanej ładnej do pogadania i nie tylko. Wysoki brunet Szuka czy znajdzie (7) Poznaniak , szuka Pomorzanki ( 3 city ) Tak wiem - daleko Poznaniacy są... Poznaniak Szukam Dzięwczyny (23) Już dość dugo. Czy mogłaby się któraś ze mnom umówić? Proszę. EDMUND ze Zmierzchu Młody szuka dojrzałej kobiety (2) Witam mam 24 lata, i zauważyłem że od pewnego czasu pociągają mnie kobiety... tomi88 mieszkaja w redłowie jakies fajne same dziewczyny? (9) jak się czasem nudzisz daj znać :) b Samotny lat 41 szuka samotnej (25) Szukam samotnej kobiety w przedziale wieku 35-40 z okolic Rumi lecz nie... afgan41 WZSP Gdynia tryb wieczorowy KTOŚ SIĘ WYBIERA? (5) Czy ktoś się wybiera do Szkoły policealnej w Gdyni? bardzo mi zależy poznać... Madziki90