Poznam kobietę 30-50, student - mail/skype/kawa. (30) Witam, jestem studentem i szukam doroślejszej kobiety z trójmiasta z którą... Marcus palącej i ładnej :) (4) Cześć, mam ochotę poznać palącą dziewczynę... Pojechać na skwer, zapalić,... Ja :) poznam kobietę która zostanie wierna i kochać potrafi (11) Jestem po 40 tce i chcialbym w końcu podzielić się Życiem z kobieta która... irek
poznam kolezanke,przyjaciolke (8) witam i pozdrawiam wszyskich 61janusz witaj nieznajoma ;) (2) Witam wszystkie Panie z trojmiasta i okolic :) jestem samotnym 21 latkiem... Dawid 21 jagodas59 (9) Poznam przyjaciela zjagodas59 SILGIELKA Z GDAŃSKA SZUKA KOLEŻANKI DO WSPÓLNEGO POCENIA SIE NA SIŁOWNI I NIE TYLKO :) (39) Witam wszystkich czytających :) 28letnia wesoła gadatliwa singielka z... ANka Ktoś ok.18 lat ?! (6) Czy są tu w ogóle ludzie w takim wieku? Klasa maturalna, początek studiów?... Raafiki szukam koleżanki do wspólnych wypadów do kina, na imprezkę...;) (2) ja 27 szukam milej dziewczny do wspólnego spędzenia czasu czyzu czy samotne babki o rubensowskich kształtach mogą poznać fajnego faceta??? (24) czy też może z uwagi na trochę więcej ciała muszą być postrzegane jako... konopielka43 Fajną babeczkę po 40-tce poznam chętnie (61) Nie jestem piękny ,nie mam willi z basenem .mam wady i może i zalety.Nie mam... janko muzykant Mężczyzna 28l lat pozna kobietę :) (1) Tak jak w temacie. Miły, kulturalny 28 latek po przejściach pozna kobietę w... ja Witam (4) szukam kumpla do pogadania, spędzenia wolnego czasu Et szukam żony (37) miłej pani mi brakuje dominik32gda Niepełnosprawne ;) (12) hej, czy sa tu moze na forum jakies osoby niepelnosprawne? ogolnie w jak... lady_of_a_flowers szukam fajnej dziewczyny dla kuzyna (16) Witam,,,, piszę w sumie w imieniu kuzyna.... opisze po krotce.... On 33... szukamDla... pomysł? (7) Cześć, pewnie znasz mnie nie od dziś. Jestem tą dziewczyną, która zawsze... autorka ostatni kawałek czekolady;) (16) witam panie po dniu pracy, a moze jeszcze w trakcie urlopu;) w szczegolnosci... wheelerek wypad na siłownie (19) Hej mam ochotę przejść się na siłownia, tak sobie poćwiczyć. Znacie może... dziewczyna Szukam koleżanki ;) (5) Hej. Od niedawna w mieszkam Gdyni. Kompletnie nikogo tutaj nie znam.... Wiola