Mężczyzna 28l lat pozna kobietę :) (1) Tak jak w temacie. Miły, kulturalny 28 latek po przejściach pozna kobietę w... ja Witam (4) szukam kumpla do pogadania, spędzenia wolnego czasu Et szukam żony (37) miłej pani mi brakuje dominik32gda
Niepełnosprawne ;) (12) hej, czy sa tu moze na forum jakies osoby niepelnosprawne? ogolnie w jak... lady_of_a_flowers szukam fajnej dziewczyny dla kuzyna (16) Witam,,,, piszę w sumie w imieniu kuzyna.... opisze po krotce.... On 33... szukamDla... pomysł? (7) Cześć, pewnie znasz mnie nie od dziś. Jestem tą dziewczyną, która zawsze... autorka ostatni kawałek czekolady;) (16) witam panie po dniu pracy, a moze jeszcze w trakcie urlopu;) w szczegolnosci... wheelerek wypad na siłownie (19) Hej mam ochotę przejść się na siłownia, tak sobie poćwiczyć. Znacie może... dziewczyna Szukam koleżanki ;) (5) Hej. Od niedawna w mieszkam Gdyni. Kompletnie nikogo tutaj nie znam.... Wiola Szczerze chciał bym poznać Dziewczynę.. (2) Jestem W Wieku 19-20lat , nowa Znajomość , wspólny spacer ? . Jakiś mały... Jestem Sobą Szukam kolezanki (3) Witam szukam dziewczyny , kolezanki z ktora mugł bym spedzic miło czas mam 19... Manieczki TYTUŁ STARY SZUKAM KOLEZANKI (2) Witam, Nie tylko młode dziewczyny są samotne i szukają koleżanek. 50-latka... jola pania na wspólną kawę (6) zaproszę wolną panią na wspólną kawę ;moje gadu: 44736807 on W poszukiwaniu kumpeli z sąsiedztwa ;-))) (1) Hej, Chciałabym poznać koleżankę w moim wieku ( mam 20 lat :) najchętniej z... Marta rower - codziennie 9-10 (21) Zapraszam do przyłączenia się :) jeżdżę w stronę Sopotu. normalna, albo... Koleżanka Sherlocka Holmesa Poznam Kumpelę Morena Gdańsk (3) Cześć Dziewczyny:) szukam bratniej duszy do wypicia kawy, herbaty, wyjścia na... Natalia Środa na spontanie (19) Siemanko! Jesteśmy tutaj pierwszy i ostatni raz i robimy mały eksperyment.... Ppm poznam dziewczyne ktora tak jak ja nie lubi imprezowac ;D (14) witam mam 20lat i szukam kolezanki ktora tak jak ja woli spedzac czas w inny... speed___ poznam kogos z kim spedze czas.. kino impreza itp (3) jak w temacie, jestem z gdanska mam 25 lat, elmira elmira Czy zaglądają tu jakieś singielki z Gdyni? (50) Wiem, że to pewnie głupi pomysł ogłaszać się na forum, ale charakter pracy... paweł