Zima -Sylwester (37) Tak sobie mysle hm... Idzie zima poszlabym sobie na szalona noc Sylwestrowa :) Pokemonka Chce poznac mila pania!:) (61) o wlasnie tak chce poznac mila pania moze byc wredna nawet kochana..;) chce... Michał szukam kogoś do towarzystwa (8) Mieszkam w Wejherowie,jestem singielką i dość mam siedzenia samej w... ablaf
mila towarzyszke na piwko (3) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :)wizualnie chyba w... on Idzie ktoś gdzieś jutro (19) ??? Obywatel_X szukam jakiegoś ktosia :) (41) cześć :) szukam jakiegoś ktosia, którzy też szuka znajomości, chce mieć z kim... mart Poznam Kolezanke z Gdyni :D (9) Witam. Jestem osoba pogodna, zwariowana i wrazliwa. Szukam kolezanki do... Ona :)) koleżanka-mama poszukiwana (4) Mieszkam w Gdyni. Szukam koleżanki z którą można pogadać, pójść na spacer z... eM.Ka. wzbogace się o kilka nowych znajomości :-) (4) jesień za pasem a ja mam sporo znajomych którzy zwyczajnie nie mają czasu,... mimi75 IMPREZOWICZE! (6) Nigdy nie pisalem i nawet przez glowe mi nie przeszlo,ze bede pisal tego typu... Ka poznam na wspolne spedzanie czasu (5) hej:) wiem ze troche tu podobnych watkow ale praktycznie kazdy pisze bez... dziewczyna Szukam koleżanki, która... (42) ...pomoże mi wybrać w sklepie nową czapke zimową:P Obywatel_X sympatyczna towarzyszke poznam (2) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :)wizualnie chyba w... on poznam kobiete do zwiazku (10) 27 latek z gdanska pracujacy szuka kogos na zimne nadchodzace dni nie do... sympatyczny jak zawsze znajoma z gdyni do wspolnych wyjsc (1) bardzo chetnie poznam osobke do wspolnych wyjsc:-) nie jestem jakas wielka... rupicapra Szukam osób niesłyszących i niedosłyszących z terenu Trójmiasta i okolic (3) Witajcie, Poszukuję osób z ubytkami słuchu z Trójmiasta i okolic w celu... niesłysząca Poznam (3) Poznam dziewczynę do pogadania, pójścia na miasto/spacer i oczywiście... on18 Jest tu kto ,poszukuje towarzysza do rozmowy itp. (158) Jak ktoś ma ochotę sobie pogadać ,nawiązać nowe znajomości zapraszam. ja piwko ? emi gda (3) hej moze jest ktos chetny na piwko dzis ? emi madam (4) Witam mam na imie adam moj nr tel881004031 jestem samotny jak chcesz zadzwon adam