poznam kolezankę z osiedla Piastów w Gdańsku lub okolic (1) 32-letnia mężatka z dzieckiem mieszkająca w Gdańsku pozna koleżankę. moje... weronik szukam koleżanki:-) (5) szukam kolezanki do wspolnych wyjsc od czasu do czasu:) mam 29 lat, mieszkam... rupicapra Poznam chłopaka do rozmów.. (2) Mam na imie Agnieszka, mam 20 lat,mieszkam w Gdańsku i czesto brakuje mi... malutkaa__1
Chętnie poznam nowych ludzi:) (1) Nie jest to żadne ogłoszenie matrymonialne, ani nic w tym stylu, nie szukam... le'noczka Chetnie poznam dziewczyne/wspolny czas (1) Witam jestem Darek "singiel" mam 24 lata.Jak w tytule "chętnie poznam... Lordi smaotny 26 latek pozna kogos (3) 26 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :)wizualnie chyba w... xyz myslalem ze mozna poznac tu mila pania blad (14) tu mozna poznacale nie dowartosciowana zone czyjas lub inna... gr kolezanki a moze kogos wiecej (6) Cześć, szukam milej fajnej dziewczyny z którą będę mógł spędzać wspólnie... Bartek samotny 49 (18) Od 27.09.2012 sprowadzam się do Gdańska. Nie znam tu nikogo. Chcialbym poznać... xxxx szukam jakiegoś miłego ktosia (1) z którym mogłabym czasem pogadać, później może spacer, może piwko... tak dla... AB Poznam nowych ludzi. (9) Szukam osób z którymi od czasu do czasu będzie można wyjść do kina, teatru,... Karol pogadam na gg (3) witam jestem samotnym 32 letnim singlem pogadam sobie na gg.moj numer gg:3060791 poperek Gdynia - szukam... po prostu koleżanki :) (2) Jestem studentką, mieszkam w Gdyni (okolice Chylonii) i zdarzyło mi się tak,... Magda Chce tylko pogadac (6) Chciałabym z kimś pogadać nie zależy mi na płci, ani czy jest zajęty czy... poszukujaca Szukam znajomej ... (4) Witam! Na co dzień trudno jest poznać nowe osoby z którymi można by gdzieś... on30trojmiasto Poznam "Ksiecia na białym rumaku" (20) Poznam Księcia na Białym Rumaku ... Który pokocha "brzydkie kaczątko" :)) A... a.artystka@wp.pl poznam młoda mamę z śródmieścia chetną na wspólne spacery (9) Witam, mam na imie Asia i jestem mamą 5 tygodniowej dziewczynki. Poznam młodą... atimowka Chce poznac mila pania!:) (30) oo:)taki mam kaprys:) Michał nudze się (11) ... a nie moge spać. furia jeśli jesteś ...istniejesz ....napisz:) (14) spotykam codziennie dziesiątki ludzi przelotem przez miasto i czasami... poszukujący