Szczerze chciał bym poznać Dziewczynę.. (2) Jestem W Wieku 19-20lat , nowa Znajomość , wspólny spacer ? . Jakiś mały... Jestem Sobą Szukam kolezanki (3) Witam szukam dziewczyny , kolezanki z ktora mugł bym spedzic miło czas mam 19... Manieczki TYTUŁ STARY SZUKAM KOLEZANKI (2) Witam, Nie tylko młode dziewczyny są samotne i szukają koleżanek. 50-latka... jola
pania na wspólną kawę (6) zaproszę wolną panią na wspólną kawę ;moje gadu: 44736807 on W poszukiwaniu kumpeli z sąsiedztwa ;-))) (1) Hej, Chciałabym poznać koleżankę w moim wieku ( mam 20 lat :) najchętniej z... Marta rower - codziennie 9-10 (21) Zapraszam do przyłączenia się :) jeżdżę w stronę Sopotu. normalna, albo... Koleżanka Sherlocka Holmesa Poznam Kumpelę Morena Gdańsk (3) Cześć Dziewczyny:) szukam bratniej duszy do wypicia kawy, herbaty, wyjścia na... Natalia Środa na spontanie (19) Siemanko! Jesteśmy tutaj pierwszy i ostatni raz i robimy mały eksperyment.... Ppm poznam dziewczyne ktora tak jak ja nie lubi imprezowac ;D (14) witam mam 20lat i szukam kolezanki ktora tak jak ja woli spedzac czas w inny... speed___ poznam kogos z kim spedze czas.. kino impreza itp (3) jak w temacie, jestem z gdanska mam 25 lat, elmira elmira Czy zaglądają tu jakieś singielki z Gdyni? (50) Wiem, że to pewnie głupi pomysł ogłaszać się na forum, ale charakter pracy... paweł szukam fajnego sąsiada;) (141) Poszukiwany sąsiad na umilenie czasu na nieznanej dzielnicy;) jackfin randka w ciemno na piątek 21.09 (9) proponuję spotkanie przy kawie i ciachu dzisiaj popołudniu lub wieczorem .... bogdanw70 samotny49 (24) Witam,poszukuję miłej pani w wieku pow.45 lat do wspólnych... R63 Jestem wściekła! (35) Czy nie myślicie że facetom którzy zdradzają powinno odpadać przyrodzenie?? A... Anais28 Poznam koleżankę z dzieckiem z Pogórza (1) Witam, Na pogórzu mieszkam od niedawna i nie mam tu żadnych znajomych.... gelbi poznam koleżankę na spacery z dzieckiem - Gdynia Chylonia (2) Witam, Mam 2-miesięcznego maluszka i chętnie porozmawiałabym z kimś miłym na... Ja wyjdź z ukrycia po piędziesiątce :) (6) Tak sobie, czytam i czytam. Miło sobie wszycy gawędzą .Dla mnie to młodzi... Sklepowa50 ogłoszenia nie działają czyli o poszukiwaniu jednorożca............. (19) mam świadomość, że jest międlony ten temat................ ale fakt, że... Pawlaczka poznam (1) poznam wolna kobiete w odpowiednim wieku ktora jest tak samo samotna jak i... alan38