Witam (11) Są może tu jakimś cudem normalne, sympatyczne, z zasadami kobiety pragnące... Ergo poznam koleżankę do wspólnego spędzania czasu (8) Chętnie poznam fajną dziewczynę, która podobnie jak ja nie ma towarzystwa do... Mariola poznam (2) Od niedawna mieszkam w GD. poszukuję kogoś do spacerów, wspólnych wyjść itp.... Lili19
Redłowo i okolice.. (12) Chetnie poznam jakis ludzi z Redłowa bądź okolic... codzienne przebywanie w... :) Wesoła dziewczyna pozna interesującego chłopaka (8) W wieku 18-22 lata z 3miasta (najlepiej z Gdyni) do wspólnych rozmów,... wygenerowana randka w ciemno? (4) Idą święta jest trochę więcej czasu, za oknem wiosna i tak sobie pomyślałem... Czarek wolna singielka 49 lat pozna bardzo sympatycznego i nieknfliktowego pana (4) Chyba jest tu odważny, samotny pan który miałby ochotę iść na kawę ze mną:)... arama Dlaczego płeć męska widzi w kobietach tylko "zabaweczki do ruchanka" ? (41) Coraz częściej się spotykam z takimi stwierdzeniami: "no wiesz, bardzo fajna... dziewczynka_z_zapałkami sympatyczna towarzyszke piwko dzis;] (1) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :) w wolny czas spedzam... on związek (56) czy nie ma w trójmieście kobiet które chcą stałego związku? Wyginęly... Piter-83 sympatyczna towarzyszke poznam (2) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :) w wolny czas spedzam... on spacer,rozmowy otwórzmy się na innych (1) chętnie wybiorę się na spacer po Starówce z osobą która czuje się samotna.... akjam Poznam koleżankę (Gda i okolice) (1) Hej, chętnie poznam koleżankę, z którą będę mogła spotkac się, pogadac, pójsc... Ona Poznam nowych znajomych na Olimpie :) (1) Hejo! Mam 24 l jestem otwarty na ludzi osobą. Od dłuższego czasu mieszkam... D4NI3L szukam kolegi (18) Witam tak jak w tytule poszukuję chłopaka/ faceta w przedziale wiekowym... dziewczyna Czy jest tu ktos (10) Kto mieszka w okolicy Beniowskiego ( Grabówek ) jeśli jest tu jakaś... Poznaniak Normalny, wolny, porządny facet chętnie pozna (3) dziewczynę docelowo do stałego związku, beż żadnych przygód itp. w wieku... Nil Czy istnieją faceci, którzy mogą żyć bez sexu????? (95) Hey istnieją faceci, którzy kochają bezwarunkowo, za to że kobieta jest, czy... Marta Szukam samotnej... wolnej koleżanki, a może sympatii (26) Chciałbym, poznać sympatyczną kobietę, z którą można się spotkać,... concealed Po 40 (31) Szukam znudzonej życiem i związkiem, możemy wspólnie coś poradzić. Ja również... kris-1965@wp.pl