poszukuje przyjaciółki do wszyskiego (2) cześć wszystkim samotnym, spragnionym kobietom mam 35 lat i poszukuję... wiciuchudy Chłopak pozna Dziewczyne... (4) ... Celem jest popisanie, rozmowa, spędzanie miło czasu, wyjście do klubu i... Samotny tak mi jakoś smutno... (49) jak w temacie.. może Ktoś chciałby pogadać o niczym? ja
Szukam koleżanki. :) (5) Witam! :) Poszukuję towarzyszki do wspólnych spacerów, wypadów na kawę, jazdy... Marisol89 szukam kobiety 25-40 (12) Szukam kobiety zadbanej ładnej do pogadania i nie tylko. Wysoki brunet Szuka czy znajdzie (7) Poznaniak , szuka Pomorzanki ( 3 city ) Tak wiem - daleko Poznaniacy są... Poznaniak Szukam Dzięwczyny (23) Już dość dugo. Czy mogłaby się któraś ze mnom umówić? Proszę. EDMUND ze Zmierzchu Młody szuka dojrzałej kobiety (2) Witam mam 24 lata, i zauważyłem że od pewnego czasu pociągają mnie kobiety... tomi88 mieszkaja w redłowie jakies fajne same dziewczyny? (9) jak się czasem nudzisz daj znać :) b Samotny lat 41 szuka samotnej (25) Szukam samotnej kobiety w przedziale wieku 35-40 z okolic Rumi lecz nie... afgan41 WZSP Gdynia tryb wieczorowy KTOŚ SIĘ WYBIERA? (5) Czy ktoś się wybiera do Szkoły policealnej w Gdyni? bardzo mi zależy poznać... Madziki90 Witam (11) Są może tu jakimś cudem normalne, sympatyczne, z zasadami kobiety pragnące... Ergo poznam koleżankę do wspólnego spędzania czasu (8) Chętnie poznam fajną dziewczynę, która podobnie jak ja nie ma towarzystwa do... Mariola poznam (2) Od niedawna mieszkam w GD. poszukuję kogoś do spacerów, wspólnych wyjść itp.... Lili19 Redłowo i okolice.. (12) Chetnie poznam jakis ludzi z Redłowa bądź okolic... codzienne przebywanie w... :) Wesoła dziewczyna pozna interesującego chłopaka (8) W wieku 18-22 lata z 3miasta (najlepiej z Gdyni) do wspólnych rozmów,... wygenerowana randka w ciemno? (4) Idą święta jest trochę więcej czasu, za oknem wiosna i tak sobie pomyślałem... Czarek wolna singielka 49 lat pozna bardzo sympatycznego i nieknfliktowego pana (4) Chyba jest tu odważny, samotny pan który miałby ochotę iść na kawę ze mną:)... arama Dlaczego płeć męska widzi w kobietach tylko "zabaweczki do ruchanka" ? (41) Coraz częściej się spotykam z takimi stwierdzeniami: "no wiesz, bardzo fajna... dziewczynka_z_zapałkami sympatyczna towarzyszke piwko dzis;] (1) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :) w wolny czas spedzam... on