Wszyscy piszą to i ja napiszę :)) (26) A więc doszłam do takiego etapu swego życia , że jestem gotowa na... Singielka Poznam miłą dziewczynę w wieku 18-26lat (20) Hej. Jestem Grzesiek i mam 23 lata. Od niedawna mieszkam i pracuję w gdańsku.... blueeyes89 Szukam znajomych (4) Witam mam na imię Anna i szukam osób , z którymi mogłabym pogadać. Niestety... Anka
Szukam przyjaciółki (7) ...jak w temacie. Kobiety, która szuka przyjaciela :-) Przyjaciel CZEKAM! - znajomy,przyjaciel,druga połówka!!! (6) Witajcie! Zostałem bezczelnie oszukany przez byłą i przez przyjaciela! Szukam... sam_singiel samotna mamusia poszukiwana, a może tatuś? (2) Witam mam 23 lata i tak mi się życie ułożyło że zostałam sama z dzieckiem.... Nowa_TU Poznam koleżanke (2) Mam 24 lata i jestem znudzony wszystkim, szukam kolezanki ktora ponudzi sie... ON_24 Tez szukam (13) Znajomych. Takich, którzy w dzisiejszym, zabieganym świecie mają czas. Dla... anna Jak to jest? (60) Czy wygląd zewnętrzny ma tak duże znaczenie dla płci męskiej? Iwona2112 Szukam znajomych,przyjaciół,dziewczyny! (5) Mam 19 lat,Jestem z Gdańska. Zostałem w ostatnim czasie wykorzystany przez... exe_1993 poznam kobietę (40) do stałego związku singiel Szukam mamy z dzieckiem (2) Witam. Szukam mamy z dzieckiem. Mój synek ma 3 latka, na placu zabaw boi... mama3latka szukam koleżanki- Gdynia i okolice (41) Hej. Zacznę tak jak wszyscy od słów: niedawno przeprowadziłam się do Gdyni i... Ja na rower!!;) (16) Witam! Szukam dziewczyny lub kobiety na krótkie przejażdżki rowerowe np po... normalny poszukuje (66) kobiety do stałego związku partnerskiego singiel Znajomi przyjaciele :) (17) Cześć wam. może i to dziwnie zabrzmi ale ja jako rodowity Gdańszczanin pomimo... Jezdzca_Apokalipsy Poszukuje przyjaciolki kolezanki (11) WITAM WAS POSZUKUJE NOWYCH KOLEŻANEK BĄDZ PRZYJACIÓŁKI ALE NIE TAKIEJ CO NIE... Maria85 Szukam przyjaciółki - kino, spacery plotki i relaks :) (1) Mieszkam nie daleko Gdańska. Mam 26 lat Nie lubię przybywać w towarzystwie... Monikaa Poszukuje dziewczyny wiek 14-18 (3) HEy mam 17 lat :) poszukuje dziewczyny jakas chetna pisac na gg 19087600... Bieńoś Sympatyczny prawiczek po 30... (11) Poznam porządna kobietę z trójmiasta. Bez nałogów i zobowiązań, pewnie nie... User123