Szukam znajomych,przyjaciół,dziewczyny! (5) Mam 19 lat,Jestem z Gdańska. Zostałem w ostatnim czasie wykorzystany przez... exe_1993 poznam kobietę (40) do stałego związku singiel Szukam mamy z dzieckiem (2) Witam. Szukam mamy z dzieckiem. Mój synek ma 3 latka, na placu zabaw boi... mama3latka
szukam koleżanki- Gdynia i okolice (41) Hej. Zacznę tak jak wszyscy od słów: niedawno przeprowadziłam się do Gdyni i... Ja na rower!!;) (16) Witam! Szukam dziewczyny lub kobiety na krótkie przejażdżki rowerowe np po... normalny poszukuje (66) kobiety do stałego związku partnerskiego singiel Znajomi przyjaciele :) (17) Cześć wam. może i to dziwnie zabrzmi ale ja jako rodowity Gdańszczanin pomimo... Jezdzca_Apokalipsy Poszukuje przyjaciolki kolezanki (11) WITAM WAS POSZUKUJE NOWYCH KOLEŻANEK BĄDZ PRZYJACIÓŁKI ALE NIE TAKIEJ CO NIE... Maria85 Szukam przyjaciółki - kino, spacery plotki i relaks :) (1) Mieszkam nie daleko Gdańska. Mam 26 lat Nie lubię przybywać w towarzystwie... Monikaa Poszukuje dziewczyny wiek 14-18 (3) HEy mam 17 lat :) poszukuje dziewczyny jakas chetna pisac na gg 19087600... Bieńoś Sympatyczny prawiczek po 30... (11) Poznam porządna kobietę z trójmiasta. Bez nałogów i zobowiązań, pewnie nie... User123 poznam (10) witam poznał bym dziewczynę z okolic trójmiasta. jestem z Wrzeszcze as....... Nowy mieszkaniec Gdanska (22) Kilka dni temu zamieszkalem w Gdansku i nikogo tu nie znam. Czuje sie troche... Darek Mam 35 lat i jestem przystojnym facetem, który startuje od nowa. (6) Poznam Kobietę w podobnym wieku do wspolnego spedzania czasu a jesli sie... Seb Nowe życie po 40 stce...jak tchnąć w nie szczęście..? (3) Mam 48 lat..za mną trochę doświadczeń..ale utknęłam w poszukiwaniu sensu by... Damira szukam chętnych do jazdy rowerem :) (7) Jestem z Redy, kupiłam sobie w końcu rower - razem zawsze raźniej i większa... Kasia szukam koleżanki- Gdynia i okolice (6) Hej dziewczyny, ja z kolei jestem z Rumii :) Jest taka piekna pogoda, możnaby... megg Kino dzis (164) Kto pójdzie ze mnom na ekipe lodowcowom 4?;( taki se czym wy kobiety kierujecie sie w wyborze partnera? (126) zapraszam na forum pytanie czym kierujecie sie w wyborze partnera jaki waszym... mario moze warto tu kogos poznac :) (19) Hej jestem z Gdanska i szukam nowych znajomych na jakies wyjscia do kina na... ewela