szukamy kolezanki ona i on (1) witamy szukamy koleżanki czekamy na maile pare9193@wp.pl para9193 wezmnie (2) szukam pani z trojmiasta na kawke spacer sex twoj stan cywilny niema... adasgd Piwko dziś (1) Ma ktoś ochotę dziś się napić najchetniej z koleżanek? Moje gg 39000815 Juzka
Film, kino (9) Moim hobby jest film, kino.Chętnie poznam osoby które interesują się filmem i... JacekT towarzyszki na mily wieczor (1) 25 latek sympatyczny po studiach na codzien pracujacy :) w wolny czas spedzam... SAMOTNY kobieta kobiecie (1) witam wszystkie panie jestem mloda kobieta mieszkajaca w gdyni, chcetnie... sendo ŻONA MARYNRZA ODPOWIADA (3) JESTEM ŻONĄ MARYNARZA OD 15 LAT, I STWIERDZAM ZE TO ZAKOMPLEKSIONE d*pKI,... ŻONA MARYNARZA poznam kolezanke do spedzania wolnego czasu spacery kino zakupy fitnej pogaduszki:) (8) czesc dziewczyny .Chetnie poznam kolezanke do pogaduszek ,jakies wyjscie na... tina24 Szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd. (3) Poszukuję koleżanek, z którymi mogłabym spędzić odrobinę swojego wolnego... agusia85gda młody kolego studencie.. ;) (4) Jestem studentką.. Licencjat napisany, czeka na obronę, sesja odeszła w... Studentka oszukana (17) ..........jak to możliwe że po tylu latach małżeństwa dowiadujesz się że... ja poznam fajnych ludzi (6) jestem po 40 i jakoś sie tak zrobiło ze nie mam znajomych ciągła praca dom w... ona Szukam kogoś na samotne popołudnia............:) (22) Mąż w pracy popołudniami ....a siedzenie w domku mnie nudzi...:) Wiola39 szukam kumpeli na rower (55) Hej mam 30 lat i lubie jedzic na rowerze , czy znajde tu jakas kobieta... Ona Poznam męzatkę - sąsiadke (13) Jak w tytule ze Stogów, Przeróbki Areq sympatycznej partnerki (4) Jestem szczerym uczciwym 25 latkiem raczej spokojnym chociaż bardzo lubię... ongda Nowi Znajomi na wspólne wypady itd ;) (2) Poszukuję nowych znajomych do wspólnych wyjazdów, wypadów do kina,... Marta czy są jeszcze mężczyźni którzy zamiast piwa wolą podróże i szanują kobiety (33) ?????? marta27 Poszukująca (1) Tak jak w tytule, młoda ciesząca się życiem kobieta poszukuję kogoś do... Ona PARLAMENT (1) Witam Stawiam dzisiaj wódeczke w parlamencie. Zapraszam wszystkich... westchnalseler