samotna (6) szukam moze ty znajde??? ona Szukam koleżanki/ kolegi do wspólnych zabaw dla mojej 2,5 letniej córci :) (14) Witam, mieszkamy w Gdańsku Chełmie, szukamy towarzystwa do wspólnych zabaw,... agusia85gda sympatyczna parnerke (33) 25 latek z gdanska pozna mila towarzyszke do roznych spontanicznych wypadow... on
Poznam koleżankę (3) Jak w tytule, potrzebuje się komuś wygadać... Mam 23 lata i 4 letniego... Monia towarzyszki na spacer (1) Taki piekny dzien moze mialabys ochote spotkac sie na piwko spacer z 25... fd Spotkanie spacer (731) Poszlabym sobie na jakas mini randke lub spacer kawke:) Mam 40 lat 175cm... Wiola Szukam przyjaciela.. a może coś więcej :) (4) Hej :) Mam 22 lata i szukam nowych znajomości wśród mężczyzn. Ponieważ... nowa22 jak wyjść z samotności (16) Zdałam sobie sprawę, że w pogoni za pracą coś mi umyka. Znajomi mają swoje... gdynianka Spacery i dobry czas... (29) Nowa osoba w Gdansku, szukajaca bratniej duszy na fajna kawke, rozmowy,... nowask Biegańsko ;)) (22) Heja, jest ktoś kto lubi czasem pobiegać? Jestem facetem ale samotne... noname szukam znajomej/znajomego na zakupy wspolnie spedzony czas w weekendy (1) Cześć, mam na imie Weronika mam 18 lat, ucze sie po za 3miastem a w Gdyni... Nika Poznam miłą, sympatyczną koleżankę.... (8) Cześć! Jak wielu samotnych młodych ludzi, czasem odczuwam zupełny brak kogoś... ramox21 Poznam fajnych mlodych ludzi z malego kacka (1) Poznam mlodych w wieku kolo 30 lat do spedzenia razem czasu ( spacer,rower... Ania Potrzeba rozmowy (7) Witam,szukam osób do pogadania o wszystkim.gg 2852688 nes Czasami warto tylko porozmawiać................. (23) Dlaczego tylko kobiety potrafią normalnie tu porozmawiać? A faceci zawsze z... wiola39 znajde tu mila madra kobiete? (49) poszukuje milej madrej powaznie myslacej o zyciu nie szukam przygod ani... romantyk poznam koleżanki do pogadania i na wspólne spacery (60) Witam wszystkie fajne kobietki. Mam na imię Monika i mieszkam od niedawna w... Monika puszyste kobietki poznajmy się :)Trójmiasto (8) Witam mam 38 lat ,mężatka ,dwójka dzieci ,jestem torszkę puszystej... aniaania Nowa ja:P ;) (4) Witam, jestem "nowa" na tym forum:) z góry przepraszam, jesli to nie w tym... Kominiareczka Dyskretne spotkania... (1) Poznam kobietę na dyskretne spotkania jeśli sobie przypadniemy . Bodzio2330@interia.pl