Szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd. (3) Poszukuję koleżanek, z którymi mogłabym spędzić odrobinę swojego wolnego... agusia85gda młody kolego studencie.. ;) (4) Jestem studentką.. Licencjat napisany, czeka na obronę, sesja odeszła w... Studentka oszukana (17) ..........jak to możliwe że po tylu latach małżeństwa dowiadujesz się że... ja
poznam fajnych ludzi (6) jestem po 40 i jakoś sie tak zrobiło ze nie mam znajomych ciągła praca dom w... ona Szukam kogoś na samotne popołudnia............:) (22) Mąż w pracy popołudniami ....a siedzenie w domku mnie nudzi...:) Wiola39 szukam kumpeli na rower (55) Hej mam 30 lat i lubie jedzic na rowerze , czy znajde tu jakas kobieta... Ona Poznam męzatkę - sąsiadke (13) Jak w tytule ze Stogów, Przeróbki Areq sympatycznej partnerki (4) Jestem szczerym uczciwym 25 latkiem raczej spokojnym chociaż bardzo lubię... ongda Nowi Znajomi na wspólne wypady itd ;) (2) Poszukuję nowych znajomych do wspólnych wyjazdów, wypadów do kina,... Marta czy są jeszcze mężczyźni którzy zamiast piwa wolą podróże i szanują kobiety (33) ?????? marta27 Poszukująca (1) Tak jak w tytule, młoda ciesząca się życiem kobieta poszukuję kogoś do... Ona PARLAMENT (1) Witam Stawiam dzisiaj wódeczke w parlamencie. Zapraszam wszystkich... westchnalseler samotna (6) szukam moze ty znajde??? ona Szukam koleżanki/ kolegi do wspólnych zabaw dla mojej 2,5 letniej córci :) (14) Witam, mieszkamy w Gdańsku Chełmie, szukamy towarzystwa do wspólnych zabaw,... agusia85gda sympatyczna parnerke (33) 25 latek z gdanska pozna mila towarzyszke do roznych spontanicznych wypadow... on Poznam koleżankę (3) Jak w tytule, potrzebuje się komuś wygadać... Mam 23 lata i 4 letniego... Monia towarzyszki na spacer (1) Taki piekny dzien moze mialabys ochote spotkac sie na piwko spacer z 25... fd Spotkanie spacer (731) Poszlabym sobie na jakas mini randke lub spacer kawke:) Mam 40 lat 175cm... Wiola Szukam przyjaciela.. a może coś więcej :) (4) Hej :) Mam 22 lata i szukam nowych znajomości wśród mężczyzn. Ponieważ... nowa22 jak wyjść z samotności (16) Zdałam sobie sprawę, że w pogoni za pracą coś mi umyka. Znajomi mają swoje... gdynianka