szukam faceta z trojmiasta (8) witam ,jesli jestes superfacetem to czekam wlasnie na ciebie beuty szukam kobiety na stałe (23) czy są jeszcze jakieś normalne i ładne kobiety marynarz SAMOTNA (2) poznam pana w granicy wieku 45-55 lat do stałego zwiazku ...to sie moze udać Ewa1960
czesc szukam kolezanki (1) Cześć!mam na imię Emilia,mam 33lata,szukam koleżanki,może z czasem... Emilka Moj przypadek.. (1) Do Zibiego:Mam 40 lat i 172 cm wzrostu.Malo, niestety. Kiedys mialem z tego... Mario która ma ochotę na spacer i kino (14) mam dużo wolnego czasu i szukam milej kobietki samotny samotny pozna mila towarzyszke (1) Poznalbym sympatyczna przyjaciolke która ma oderwac sie troche od trudow... on sympatycznej towarzyszki (3) spokojny kulturalny 25latek z gdanska 185/80 ciemne krótkie włosy piwne oczy... on Poznam miłą koleżankę (9) Hej;) Chętnie poznam miłą, sympatyczną, przede wszystkim ogarniętą... Dw Samotni nie sam (24) Poszukuje zwariowanej dojżałej i szukającej uciekającej chwili. My po 40 mamy... samotnyniesam marius (36) czy ktos wierzy jescze w prawdiwa milosc czy jest jeszcze takie cos jak... kudol2 Gran Derbi wygrana Realu :))) wiec czas wyskoczyc w Gda na piwko (4) Kto ma ochote poswietowac przy browarku ? :) see Poznam sympatyczną dziewczynę :) (10) Cześć :) Jestem nowy w Trójmieście. Chętnie poznam miłą, mądrą, sympatyczną i... maverick25 poznam kobiete (2) kobiete na dzis poznam karol milej towarzyszki na piwko (49) :) Jesli jestes wolna masz ochote poznac 25 latka z gdanska zapraszam na gg... on szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej (253) może to mnie szukasz klakier Mężczyzna bardzo przystojny pilnie poszukiwany!!! (8) Witam, Mężczyzna bardzo przystojny pilnie poszukiwany w wieku 24-36 lat.... sloneczko5661@wp.pl poznam miłą kobiete (8) czy znajde kobiete ktora mysli podobnie niz ja z ktora mozna popisac o... m.k. czy ktoś da się wyciagnać na kawe/piwko dziś wieczorem? (16) j.w. proponuję gdańską starówkę:) kobietka25 Szukam drugiej połówki, do wspólnego zamieszkania w Danii. (2) Witam, mam 29 lat, mam na imię Marcin, od jakiegoś czasu mieszkam w stolicy... jembry