spotkanie (5) Witam, zapraszam do kontaktu fajne, pogodne, miłe osoby ( obu płci). Cel -... lili szukam przyjaciólki na samotne święta (5) Drogie dziewczyny, w te święta jestem samotny:( Samotny Spotkanie dzisiaj! (26) Z sympatyczną, wolną Panią pójdę na spacer lub kawę black30+
poznam wolnego faceta z Trójmiasta (11) Poznam wolnego,normalnego,sympatycznego faceta ok.30-ki.,bez nałogów i... supermanka szukam kogos na mile spedzenie swiat (1) Jetem z gdanska mam 18 lat ,jestem samotna matka póltorarocznego synka i... Samaa szukam dziewczyny do 24lat (2) siemka szukam dziewczyny z trojmiasta zapraszam do zapoznania sie moj nr gadu... rafirasek karaoke (4) witam ktos ma checi wybrac sie na karaoke? ja 27 latek lukas27 szukam bezdzietnego kawalera po 30 (25) szukam bezdzietnego kawalera domatora 32-38 lat powyzej 175 cm domatora ze... leila76 Miło i kreatywnie (1) Witam Szukam osób z którymi mogę przyjemnie, niegłupio, kreatywnie spędzić... Ambrozja szukam zmian jak Wy wszyscy (15) szukam osób do korespondencji e-mailowej jestem 19-letnią idealistką, o... ja Poszukiwana dziewczyna bądź kobieta ;) wiek nie gra roli... (38) Jak w temacie... poszukiwana dziewczyna, normalna dziewczyna (czyli taka... Adam23gda Koniec świata (75) Właśnie dowiedziałem się że koniec świata ma nastąpić w najbliższą sobotem.... zielony sam nie wiem (13) Zaczynam chyba odczuwać samotność która powoli zaczyna uwierać jak kamień w... fenicjan szukam kobiety (23) poszukuje kobiety do 30tki na wspólne wypady na miasto do kino pedro :) która ma ochotę na spacer i kino (1) wiek do 30 lat samotny Czesc, mam ochote wyskoczyc na piwko w nowym tow. (1) Jak jakas fajna dziewczyna ma ochote wyjsc dzis na piwko z fajnym facetem (to... see Szukam znajomości (14) Witam, od niedawna mieszkam w Gdańsku no i niestety nie mam zbyt wielu... Weronika jakieś kino czy coś (11) Chętnie wybiorę się do kina na jakiś seans z kimś normalnym. Mam dużo wolnego... Bajka1 Poszukuję towarzystwa (2) Poszukuję towarzystwa na piwo wieczorem. Spokojny kulturalny aziat:) Mam 32... Aziat poznam kogoś (6) Jestem młodą kobietą ,która zmęczona samotnością chętnie poznałaby kogoś...... adAstra