Wspólne spacery (3) Może jest jakaś dziewczyna w podobnym wieku jak ja (25 lat) chętna na spacery... Robert1986 Poszukuje koleżanki ; ] (5) Witam mam 18 lat poszukuje koleżanki ( może później coś z tego wyjdzie) do... Wysoki_Brunet Poznam dziewczynę 20 lat (2) Poznam miłą, sympatyczną dziewczynę w wieku około 20 lat do wspólnych... szukamciesliczna
szukam przyjaciela (24) szukam przyjaciela, ale osoby takiej z ktorej mozna konie krasc.. z ktora... przyszla mama orunia gorna srebrne subaru (3) szukam znajomej utracilem kontakt zgubilem tel meila nie pamietam uuuuuuu jaaaa Poznam dziewczynę, kobietę.... (3) Do wspólnych samotnych wieczorów, na spacer, piwko, kawkę, jeśli coś wyjdzie... Adam23gda poszukuje kobiety na spędzenie miłych wieczorów (7) poszukuje kobiety naj lepiej z Rumi Piter 19 Poznam Tajlandczyka :) (9) Czy w Gdańsku można spotkac mieszkańców Tajlandii?Pracują tutaj jacys?Ktos z... W.s Poznam Pana (3) Witam Wysoka ladna troche puszysta pozna pana okolo 40 lat wolnego . Tylko... Sylwia gdansk koncert dziś wieczór w Żaku (3) Witajcie, wybieramy się z @TB dziś na koncert grupy Maleo Reggae Rockers,... m_tucha wieczorne wyjście - Babiniec:) (11) Chcemy dziś wieczorem wyjść z koleżankami i się pobawić:) trochę wypić,... Babiniec Oddam serce w dobre ręce... (17) Jak w temacie, oddam 25-cio letnie serce po przejściach. Oddam w zamian za... Adam23gda poznam koleżankę z dzieckiem z okolic Przymorza (1) Mam 35 lat, często chodzę na spacery z synkiem (3,5 lata). Zapraszam do... qwerty77 mój wątek już dawno zjechał na dół,szukam innej mamy na spacery z dziećmi (21) Mam 31 lat, mieszkam Gdynia Płyta Redłowska, mam 2 dzieci - 2,5 lat oraz... ontheline kryzys czterdziestolatka! (6) mam dość!!!! czy jest na tym świecie jeszcze ktoś normalny? zdradzona mężatka... zupa33 Gdzie dzis wieczorem mozna pogadac przy piwku z ... (2) fajna kobieta, w gdansku? see czy naprawde tak trudno poznac puszysta kobietke? (21) szukam szukam i znalezc nie moge:) a chodzac po ulicach trojmiasta tyl... krecik-2552@wp.pl Poszukuję kobiety (14) Hej, jestem samotnym facetem poszukujący kobiety. Mam 28 lat;) wiek... C...:) jestem 30-latkiem i poznam .. (10) Chętnie poznam kobietę . Po prostu . Pozdrawiam thony poznam pana (7) panna 40letnia bez zobowiazan niezalezna pod kazdym wzgledem pozna starszego... poznam