nie ma nawet z kim wyjsc na impreze czy kina itp ona 24 :( (3) Jak w tytule jestem z Gdanska jak cos to na meila pisac malenka2121@o2.pl... fajna z gdanska Daj się poznać-replay:) (29) Wybaczcie za powtarzanie postu, ale po pierwsze-przenoszę go na bardziej... BlueBell84 Witam - zapytanie (18) Hej , mam małe pytanko ... Znacie jakieś inne opcję poznawania się niż przez... exoden89
Znudzony Mąż (33) Znudzony Mąż szuka znudzonej żony ,monotonia to straszna rzecz może też... zwyklykolega zadbany,wysoki,przystojny i ... żonaty - poszukiwany :) (23) Witaj :) jeśli jesteś taki jak w tytule- to się odezwij. Postanowiłam dać... niebanalna kobieta fajna sopocianka 42 pozna,,,, (39) dobego człowieka,uczciwego jeżeli jesteś taki napisz bursztyn kumpela (4) Szukam kolezanek w wieku 35,45 lat fajnych dziewczyn z ktorymi mozna pogadac... hh Koleżanki na sobote wieczor (1) Witam szukam chetnej dziewczyny na wypad na miasto...zaden sponsoring itp itd... koosik szukam fajnej sąsiadki (10) Jak w tytule szukam fajnej sąsiadki dzielnice stogi,przeróbka aqq ZDRAD I ROZWÓD CZY TO JEST ROZWIĄZANIE NASZYCZ POBLEMÓW (5) POMYŚL ZANIM UCZYNISZ. ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO PRZEMYŚLEŃ POZDRAWIAM BURSZTYN na piwo itd (3) ktora fajna dziewczyna ma chec na piwo . pani po 40 plus . na jutro karol poznam dziewczynę z gdńska mam 17 lat ukończone (2) moj numer 696198539 emai: Reathum94@o2.pl mama na imię Grzegorz chcesz... Błyskawica pytanie do mężczyzn (55) Ciekawi mnie czy moglibyście związać się z policjantką ... zwyczajna Fajny żonaty 33 latek szuka fajnej (9) Szukam sympatycznej dziewczyny, zamężnej, zaniedbywanej przez męża lub wolnej... Hadrian czy znajdzie sie jakas samotna cisowianka? (1) chetnie poznam samotna kobiete z cisowej:)gg 40564852 ktos GDZIE TE CHŁOPY,GDZIE??? (21) Czy już nie ma fajnych wolnych mężczyzn,takich przy których kobieta czuje się... evon44 szukam dziewczyny (9) a może ty mnie szukasz piorun;) Interesującą kobietę zaproszę na wino grzane:-) (4) Siedzę tak, pijąc wymienione wcześniej wino i myślę... Zamknąłem drzwi... tuiteraz szukam przyjaciółki:) (3) Jako, że na forum Górnej Oruni nic się nie dzieje, dopytuję się tu...:P... Kati Dziś ktoś coś?? (4) chętnie wybiorę się dziś gdzieś gdziekolwiek z kimś. Może być kawa piwo kino... Wojtek