Szukamy kolezanki do milej zabawy we 3. (3) Hej szukamy koleżanki do trójkata może jakas zainteresowana ?pisac na maila... para czterdziestolatek to kto? (3) facet po czterdziestce chce romansu z malolatą .. czy normalne? kamil.a być singlem to zaszczyt:-) (14) Witam, singlowanie dla jednych jest wyrazem wolności i niezależności, dla... kobieta25
Chętnie spotkam sie z kobietą (16) Mam 37 lat zonaty(ale niezbyt szcześliwie)pozna :-) Toyo34 Poznam JA ----> Madrą ladną i biedną (61) jw, coz moge dodac warunek konieczny to 3 przymiotnik, osobniki USTAWIONE... oxxy Samotność (19) Witam wszystkich, Niektórym mój problem może się wydać banalny, ale dla mnie... Pu1979 Poznam Aniłeczka lub kocice Gdańsk 17-18 l (6) Mam Na imię Grzegorz mam 17 lat mieszkam w gdańsku :* poszukuje dziewczyny na... Grzegorz94 kolezanke z dzieckiem lub bez (8) poznam kolezanke z dzieckiem lub bez , ja mam 3letniego synka i 26lat,jestem... sandra poznam....koleżankę (17) Witam obecnie mam nieco wolnego od pracy i poznał bym jakieś nowe osoby więc... werty Głupie głupie Walentynki! (47) Walentynki to święto dla zakochanych, dla całej reszty to zwyczajny dzień. W... Nie-walentynka poznam dziewczyne Gdańsk (1) mam 17 lat mój mail Reathum94@o2.pl SkinHead koleżankę na lody zapraszam :) (102) Jak w tytule, umówię się z koleżanką na lody z duuuużą ilością bitej... marekkk realia (120) Zastanawiam się czy na tym świecie są jeszcze mężczyźni dla których wygląd... smerfetka Ciężarne z Gdyni - poznajmy się:) (4) hej, mieszkam w Gdyni, na Wzgórzu, jestem w 6 miesiącu ciąży. Jeśli tak jak... agnieszkaj Szukam kumpelek na wspólne wyjścia do kina,na piwko czy imprezke:) (2) Hej jestem w Gdańsku od nie dawana mam 20 lat chętnie poznam jakieś fajne... Justyna Szukam Partnera:) (35) Kobieta po 40-stce szuka partnera do wszystkiego. Ona na całe życie (69) Chciałabym poznać kogoś na całe życie. Mam już swoje prawie 29 lat i... ona28 Karaoke :) (3) Chodzi ktoś z was bądź byłby chętny wybrać się na karaoke ? niikii19 Ludzie z Wejherowa.. ;) (2) Poszukuje jakiś młodych osób z Wejherowa. Przeprowadzilem się tu niedawno z... Kuba impreza - dziś? (49) wybierzemy się może do jakiegoś klubu (Sopot/Gdańsk) dziś albo w weekend?... milla