poznam (10) witam poznał bym dziewczynę z okolic trójmiasta. jestem z Wrzeszcze as....... Nowy mieszkaniec Gdanska (22) Kilka dni temu zamieszkalem w Gdansku i nikogo tu nie znam. Czuje sie troche... Darek Mam 35 lat i jestem przystojnym facetem, który startuje od nowa. (6) Poznam Kobietę w podobnym wieku do wspolnego spedzania czasu a jesli sie... Seb
Nowe życie po 40 stce...jak tchnąć w nie szczęście..? (3) Mam 48 lat..za mną trochę doświadczeń..ale utknęłam w poszukiwaniu sensu by... Damira szukam chętnych do jazdy rowerem :) (7) Jestem z Redy, kupiłam sobie w końcu rower - razem zawsze raźniej i większa... Kasia szukam koleżanki- Gdynia i okolice (6) Hej dziewczyny, ja z kolei jestem z Rumii :) Jest taka piekna pogoda, możnaby... megg Kino dzis (164) Kto pójdzie ze mnom na ekipe lodowcowom 4?;( taki se czym wy kobiety kierujecie sie w wyborze partnera? (126) zapraszam na forum pytanie czym kierujecie sie w wyborze partnera jaki waszym... mario moze warto tu kogos poznac :) (19) Hej jestem z Gdanska i szukam nowych znajomych na jakies wyjscia do kina na... ewela Spotkajmy sie (18) Cze, mam ochote spotkac sie z fajna i mila dziewczyna, na kawe/piwko ... by... BP poznajmyyy siee (8) jestem zuza mam 16 lat szukam fajnego chłopaka miłego i wgl dzwonic 513894691 zuzkaa pocieszenie (6) Czesc, kazdy pewnie ma w swoim zyciu lepsze i gorsze chwile, ja mam ostatnimi... Ema dwóch kolegów pozna dwie koleżanki w sobotni wieczór :) (29) Dwóch kulturalnych, wykształconych i podobno przystojnych facetów z... jazz83man Piwo dziś (9) kumpela !! karolina112217@wp.pl Znajomych (1) Szukam kogoś z kim mozna pogodac. ;) mam 15 lat, poszukuje kogoś w swoim... Tymtus Miejsce ..... Kruszynki, Agi, Ani i ......Alexa :) (525) ... :) alex_ Ah jaki piękny dzień... (10) Witam. Są tu jakieś osoby nie mające z kim spędzić nadmiaru wolnego czasu? Nowy obcy wyobcowany sympatycznej towarzyszki (2) 25 latek z gdańska pozna mila spontaniczna towarzyszke do speddzania razem... 25latek czas poszukać kolejnego Księcia ;) (288) Tak jak w tytule, z tym że książę nie musi jeździć na białym koniu czy nosić... FankaFioletu cześć (8) siemanko, chetnie poznam miłą płeć przeciwną, aby pogadać , poznać sie moze... piterss