Kobieta, dziewczyna po 40 (12) Smutno jest na tym swiecie samemu,szczególnie teraz po 20 latach małżeństwa.... Wojtek Poznam Dziewczynę Gdańsk 15-17 max 18 (1) Poznam atrakcyjną i szczupłą normalnej dziewczyny, (chętnej na na małe co nie... Grzegorz Koleżanka z dzieckiem (1) Jestem mamą 4-miesięcznego Brzdąca. Szukam koleżanki z dzieckiem na wspólne... Magda
Towarzysz do biegania (13) Poszukuję towarzysza do biegania, najchętniej z Pruszcza Gdańskiego lub okolic. czarna35 Szukam koleżanki/przyjaciólki (3) Chciałbym iść czasem na spacer, na kawę... poprostu porozmawiać nie zawsze... ac79gda Poznam dziewczynę szczuom 16-19 Gdansk (4) Mam 17lat szukam milej, ladnej i szczuplej dziewczyny szukajacej milosci i... SKINHEAD94 poznam partnerke do gry w TENISA I JAZDY NA NARTACH-po wyzej 40 (7) poznam partnerke do gry w tenisa i jazdy na nartach po wyzej 40 roku zycia,... Wiktor lepsza ładna-pusztsta czy brzydka-zgrabna (71) Dlaczego mężczyźni boją się puszystych kobiet? kwiatuszek7502 Oddam serce (15) Oddam serce w dobre ręce ... 47 lat rozwiedziona puszysta ... ania Czy sa w Rumi dziewczyny które szukają koleżanki? (4) Mam 33 lata i 10mieś corcie nażeczony za granica w pracy a my same w... zuzia66649 aqq123 (2) Szkoda, że z pruszcza. Gdynia to trochę za daleko dla Ciebie. oiuoiu Nowa w 3miescie Pozna ciekawych ludzi (7) Hej jestem 25 latka i od niedawna mieszkam w Gdansku chetnie poznam nowych... Ona poszukuje Azjatów/Azjatek :) (8) hej, szukam Azjatów na terenie Gdańska :) domyślam się, że to może być... Annie Poszukuję PRZYJACIUŁKI :) (9) Witam, mam 21 lat i jestem mamą 11mc Nikusia. Po liceum wszyscy powyjeżdzali... sheilla Poznam koleżankę (6) Witam:) Chętnie poznam koleżankę z którą można przyjemnie spędzić czas przy... nieszka poznam kolezanke (3) poznam kolezanki do wyjsc na imprezy plaze rower kawe itp u mnie wiekszosc... emka spacer po plazy stogi jutro (8) ktora z pan lubi i da sie namowic jutro na spacer po plazy o godz 10.30... piotr Koleżanka/ pokrewna dusza - tylko gdynia ! (1) Witam. Od jakiegoś czasu jestem 25-letnią singielką i z chęcią poznałabym... happiness Szczęście nie istnieje!!!! ;( (145) Jak w temacie... szczęście nie istnieje... dostałem kolejnego kosza od pewnej... Adam23gda chłopak z nałogami szuka przyjaciółki (16) Kobieto, czy miewasz białe nieprzespane noce? Czy czasami stajesz się Mr.... myself