Szukam koleżanki/kolegi, przyjaciółki/przyjaciela :) (5) Witam:) Jestem szaloną, miłą, wesołą 23-letnią dziewczyną. Poszukuję... Ona23 Poznam faceta (23) Witam ruda 175 46 lat pozna faceta , wspólne wypady a moze cos wyjdzie gosia przyjazn (3) od przyjaźni być może do miłości poznam kobietę na stale mam 28 lat :) on28.1983
Panie ktora naprawi mnie ? (1) Kochane Panie ,juz od dawna jestem jakos osamotniony ,Serce me jest... Matthias Köhler Pan pozna Pana :] (1) W ogrodzie już od rana tuli pan tuli pana :P ja 186 75 19 - uniwersalny lat... Atkowski Przyjaciółkę na smutne wieczory (11) Mam 25 lat i czasami bardzo się nudzę wieczorami. Wprawdzie mieszkam już w... iwona hejka!!!!!!!!!! (1) Hej jestem z gdanksa mam 23 lata chetnie poznam kolezanki na piwo i disco... Mara szukam przyjaciela :) (2) Wolna, 56 letnia, podobno atrakcyjna, pogodnego charakteru, poznam Pana w... Anna Przyjaciółka potrzebna od zaraz;) (1) Przyjechałam tu prawie rok temu na studia. Nowe miasto, nowi ludzie, wiadomo,... Vianka Szukam Ludzi z EŁKU !! (6) Hej, fajnie byłoby spotkać się grupką z osób z Ełku ( najlepiej Sopot) ,... Ona Szukam kobiety po 30-ce (17) Szukam kobiety po 30-ce ovvvv33333333333 Kraków M1 (1) Miło ze sa jeszcze takie osoby jak Ty. Dziekuje ze poczekales ze mna na mój... ewelinaaa Do szukających normalnej… (178) Co dla was znaczy NORMALNA kobieta? Czym różni się NORMALNA od NIENORMALNEJ?... jestem Szukam koleżanki (24-29lat) (8) Szukam koleżanki, lubiącej sport (biegi, rower, rolki), zakupy, pogaduchy, ma... Marlena spacery (1) Jestem mamą 5 letniego chłopca szukam kogoś na spacery ,kawe, pogaduchy :D... prettygirl SZUKAM PRZYJACIÓŁKI (2) Cześć, mam 29 lat, mieszkam na Fikakowie, szukam koleżanki/przyjaciółki do... ikassia poznam kolezanke (5) witam poznam kolezanke do miłych spotkań Bartosz Mamusie z Pruszcza i okoloi poznam :-) (5) Mamusie z Pruszcza i okolic poznam :-) Alexandra86 Wakacje. (4) Witam ;) Poszukuję koleżanki na wakacyjny wyjazd, najlepiej za granicę... O. Szukam koleżanki na Chełmie !!! (3) Witam, od 1,5 roku mieszkam w Gdańsku i nie mam tu znajomych, ani rodziny,... ag