szukam nowych znajomych (21) szukam znajomych, starzy się troszkę wykruszyli, a fajnie byłoby się od czasu... ola szukam koleżanki z dzieckiem na spacery Przymorze (2) Niedawno przeprowadziłam się do Gdańska, mieszkam na Przymorzu, a nie znam tu... Alina Szukam towarzystwa do fotograficznych wycieczek po Trójmieście... (1) Lubię fotografować nasze miasto,lecz sama nie lubię chodzić na... Grażyna
Chlopak (2) zabiore mila dziewczyne na spacer kino lub cokolwiek bo nie jestem stad i... chlopak 21 lat;) Sztokholm... zaprosze fajna dziewczyne. (1) Jak w tytule, zycie trzeba brac i korzystac z niego.. mieszkam w Sztokh i z... sleep70 Chlopak (1) zabiore mila dziewczyne na spacer kino lub cokolwiek bo nie jestem stad i... chlopak Chlopak (1) zabiore mila dziewczyne na spacer kino lub cokolwiek bo nie jestem stad i... chlopak 21 lat;) SZUKAM KOLEZANKI, PRZYJACIÓŁKI ,KOCHANKI (7) A NAJLEPIEJ 3 W 1 dominik32gda Koniec z samotnymi wieczorami... (3) Jeśli tak jak i mnie doskwierają Ci samotne wieczory, które coraz cześciej... Nathalya Szukam Partnerki do Salsy - Gdynia (2) Witam. Chciałbym rozpocząć naukę salsy od podstaw jeszcze w bieżącym... Artur Normalny facet z 10 letnim synkiem (2) Mam 35 lat i mieszkam z 10 letnim synkiem. Fajnie nam się żyje ale czegoś... Wolny ale nie samotny ;) szukam dojrzalszej znajomej (8) witam szukam bezpruderyjnej pani do zawarcia bliższej znajomości (38 - 49).... sly szukam fajnej kochanki (1) Witam wszystkie dziewczyny ,szukam fajnej dziewczyny , mam 34 lata nie mam... jasiu poznam chętnie 30+ (4) księżniczka szuka tego jedynego.....proszę pisać endi111@o2.pl niebieskooka szukam kolezanki (1) poszukuje kolezanek z gdanska na wspolne wyjscia np kino rower plaza... elmirka poznam przyszłe mamy z wrzeszcza (3) hej, jestem w 4 mcu ciazy, z uwagi ze miałam słaby poczatek ciazy ktory był... sylwiag rozlana kawa- prośba (4) a kawa się rozlała na dywanie, a była ona ze śmietanką i łyżeczką cukru..... humbag poznam kobiete na stale (7) chciałbym poznać kobietę która jest gotowa na stały związek i która poważnie... on28.1983 beznadziejny nudny wieczór??? (4) Co z tym zrobic żeby każdy nie był taki? bajeczna Poznam kobietę (1) Przystojny Facet lat 45 o dobrym serduszku spotka się z kobietą której... Tadek