Poszukuje dziewczyny miłej i sympatycznej wiek 35 -40 na stałe (2) Mam 40 lat jestem niezależny mieszkam sam i szukam drugiej połowy mam miłe... mariusz0270 Poszukiwana dziewczyna wiek 38 do 41 (2) Szukam dziewczyny miłej sympatycznej która tak jak ja siedzi samotnie w domu... mariusz0270@wp.pl szukam bratniej duszy:) (8) Nudzą mnie już samotne weekendowe i tygodniowe wieczory... mam ochotę poznać... Nathalii
nowe znajomości (5) niedawno wprowadziłam się do Gdańska i miło byłoby poznać kogoś z kim można... BB poznam normalną kobitę (11) Czy są jeszcze takie lahcim1971 zapraszam na parapetówkę ;) (3) Witam! W sobotę robię imprezę, kuzyn uparł się, że znajdzie na niej żonę... Pruszczanka NIEMASZ CZEGO (2) CZEP SIĘ SWOJEGO OGONA 12345stefan jakieś piwo TERAZ? mam ochotę poznać ciekawego człowieka;) (4) Witam;) Znajomi nie mogą a ja bardzo Chciałabym wyjść gdzieś sobie ale nie... uśmiechnięta czy znajdzie sie ktos to polubi takie cos ? (44) Uwazam ze jestem brzydka i stara szukam kogos kto to potrafi okazac cieplo i... brzydula co mysleć o kobiecie (69) Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z... PiotrusPan POZNAM KOBIETĘ (1) Normalnej budowy ciała wiek do50lat Gdańsk 12345stefan szukam kobiety (1) Witam . Szukam dziewczyny która będzie odwzajemniała moje uczucia;* Zawsze... AdaŚś Poznam Panią w podobnym wieku 39l (2) Jeśli nie ma w twoim życiu mężczyzny , to zapraszam do poznania się. jacekadam niewysoki mężczyzna poszukiwany... (17) niewysoka atrakcyjna brunetka pozna niewyskiego max.175cm atrakcyjnego... fajna.ona wysoki blondyn niebieskie oczy Trójmiasto i okolice (5) Witam wszystkie samotne Panie Mam 31 lat i jestem szczupłym blondynem... samotny+wierny Miłej kobietki poszukuję (2) Miłej pani z pasją, lubiącej dobre filmidło i nutę na ucho, spacer w... ilililil Nudzisz się w pracy??lub w domu?? (6) Cześć Mam prace pozwalającą mi posiadać duzo wolnego czasu , po sprawdzeniu... robertGdansk szukam (1) Kobiety przedsiębiorczej ..... orgicz Młoda, sympatyczna para szuka towarzystwa do pogadania przy piwku ;) (12) Tak jak w temacie, jesteśmy młodzi, mamy 2letniego synka, lecz niestety... my Tak sobie czytuję te ogłoszenia i niekiedy dostrzegam zabawne rzeczy, np. (7) ogłoszenie "przyjaciel potrzebny od zaraz". No nie wiem, jak Wy, ale ja... hulakula