FIRMA ASKAR (18) Cos wiecie o niej??? ja:) dyspozycyjność w pracy (5) Czy to oznacza, że osoba, która ma być dyspozycyjna ma zawsze być gotowa do... Daria KONSALNET - CASTORAMA Ohrona (5) Operator monitoringu Ktoś coś powie ...?? jaka atmosfera jaki system pracy... zainteresowany
Kursy/szkolenia - jakie są przydatne? (1) certyfikaty, kursy, szkolenia etc? jakie sa przydatne waszym zdaniem dzis na... user_138019070778 Inwestycje powodujące zatrudnienie ( jakie firmy i na jakie stanowiska ) (1) Witam czy ktoś wie jakie firmy inwestują w trójmieście? user_138606258126 Konkurs dla grafików? (23) Szanowni graficy Ogłoszenie... kaczka dziwaczka Promotion Plus- ankieter (3) Witam. Czy ktoś pracował w Promotion Plus jako ankieter? Proszę o... Małyszka DELPHI ?! (6) Pracuję w DELPHI 5 wiosen,ale nie na produkcji . I naprawdę nie polecam na... ZED Praca w JIT Solutions (3) Witam Czy pracował ktoś lub pracuje w firmie JIT Solutions z Gdynii ? Firma... bent kursy /szkolenia (1) witam jakie kursy badz szkolenia sa przydatne w znalezieniu DOBRZE Płatnej... user_138019070778 WYLOT (9) Witam wszystkich męczy mnie już to szukanie ,,lepszej pracy,, w trójmieście... WYlotowy Praca chałupnicza (2) Witam, Bardzo proszę zorientowane osoby w temacie pracy chałupniczej o pomoc... onazawiedziona Propo umowy o pracę (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoba-do-wykladania-towaru-gd... hehe Czy faktycznie jest tyle pogardy i chamstwa...? (16) Znalazłem takie oto ostrzeżenie:... WildChicken world press (1) Witam! Jak w temacie, kontaktowali się już z kimś ? Był ktoś na rozmowie? user_138018333187 Salon Jubilerski YES (4) Witam, czy ktoś z Państwa pracował? Jakie warunki? Jakie wrażenia? user_137692801501 Praca na statkach. (3) Witam. Czy jest osoba najlepiej z zawodu-kucharza, która pracuje lub... ewelina LPP praca na stanowisku biurowym (1) Czy ktoś może się na świeżo podzielić opiniami? Jeśli chodzi o sklepy to już... ddd praca na infolinii Medica Polska (9) Witam, czy ktoś pracował może w tej firmie i wie jaki są tam warunki, będę... malinka Umowa na zastępstwo (3) Witam, chciałam poruszyć temat umowy na zastępstwo, jej wad zalet. Dużo widzę... Ona