Praca za 1pln (3) Pewnie na posprzątanie lokalu potrzeba około 1 godziny zakładając pracę 30... R. uwazajcie na ogłoszenie (3) Panią do sprzątania domu w Gdyni, bardzo dokładną, raz w tygodniu,13zł/h :/ SKLEP CAYMAN GALERIA PRZYMORZE (4) Witam! Miałam NIE przyjemność pracować w sklepie CAYMAN w galerii... SZYRLY
Wynagrodzenie 1500brutto, (3) to.., czekam na przemyślenia... ops Uwaga na Stacje Lukoil-rudniki!!! (3) Jeśli chcecie dać się wykorzystywać , poniżać i upokarzać a także tyrać co... Byli pracownicy tylko inwalida (5) Szanowni prezesi agencji ochrony i innych zakladow zatrudniajacych ludzi z... KRZYSZTOF Konsekwencje rezygnacji z oferty pracy po szkoleniu PUP (4) Witam, zostałem skierowany przez PUP na szkolenie - była to odpowiedź na mój... Marekzzz TechBase - zna ktoś, aplikował lub pracuje? (2) Ello, miał ktoś do czynienia z firmą TechBase - http://www.TechBase.eu Co... SaulTigh Stawki za prace (4) Jakieś kpiny sobie robią kolesie w budowlance stawki poniżej pasa niech sami... yopas praca w subway (1) Witam, czy ktoś z Was pracuje albo pracował w Subway w Gdyni? Widziałam... subway Jak obliczyć wynagrodzenie za urlop? (13) Witam.Proszę o pomoc. Pracowałam w sklepie przez 5 lat,w tym roku 30... Ja Barbados gdynia (1) Dlaczego restauracja/bar barbados ciągle poszukuje pracowników? PZDR! ktos coś wie? (1) Witam wiecie coś o spółce STAZEN zajmująca się przemysłem stoczniowym?... ANTEK Co myślicie o tym ogłoszeniu? development group.... (45) Co to może być za firma? Nic na jej temat nie mogę znaleźć w internecie....... nicka nano dej (8) Zna ktos ta fimre nano dej praca jako telelmarketer,srodki czystosci., anka SOLARMED - praca telefonistki (36) Orientuje się ktoś czy ta praca polega na dzwonieniu do ludzi i wciskaniu im... Ciekawska Co z tą pracą? (3) Szukam naprawdę aktywnie - włącznie z wysyłaniem "wciskaczy" - ale niestety... poszukująca pracy praca w netii? (8) witam, czy ktos pracował w netii na stanowisku telemarketera( umawianie... greta Jak tu pracować do 67-go roku życia?????????????? (7) Przeglądam ogłoszenia dot. zatrudnienia między innymi w sklepie jako... 37-latka subway (1) Witam, czy ktoś z Was pracuje albo pracował w Subway w Gdyni? Widziałam... zainteresowana