biura pracy (1) Wiecie czy może gdzieś w trójmieście są biura pracy? Słyszałam ze do kin... Aga ERGO HESTIA- NIE CALL CENTER ALE Specjalista ds. odszkodowań (1) Specjalista ds. odszkodowań- czy ktoś posiada doświadczenie w pracy na tym... xxx Castorama - Leroy Merlin - Praktiker (4) Jak sie pracuje w poszczegolnych marketach budowlanych? Jakie warunki? Jaki... agusiagda
Carrefour-galeria bałtycka (6) Jak sie tam pracuje? jak wyglada szkolenie? Czy uwazacie, ze 7.15 brutto za... A. REMONTY-BUD (23) poszukuje ludzi ,ktorzy pracowali w tej firmie zonazofia44@wp.pl zofia Inter Royal (5) Witam, Czy ktoś z was starał się ostatnio o pracę w Inter Royal i czy... Paula Podejsc. (2) Niech wszyscy przyjda pod taurusa jednego dnia i o jednej godzinie,zaprosić... KASY BRAK !!!!! Ciekawe czy wyślą smsy na żużel?! (1) Co ma pzpn do żużla, wybrzeże też taurusa wydymało??? Mam nadzieję, że nikt z... gdziejestmojakasa czy organizatorzy euro zapłacili już pieniądze za ochronę firmom ochroniarskim? (15) Czyżby firma ochraniająca stadion w Gdańsku w czasie Euro , nie dostała... zawiedziony ochroniarz ile.? (1) Trochę to dziwne. 8zł brutto.? Ja składałam cv, wczoraj dzwoniła do mnie... BubaTh2 Największe firmy budowlane w Gdańsku (6) Jakie znacie największe firmy budowlane w Gdańsku. Chodzi mi o generalnych... Jac Fotograf (1) Dodatkowa praca dla dwóch Pań, nie obawiaj się sprawdzić, bo to nie to co... Rozczarowana Stewardzi na EURO- bez wypłaty (2) Dziś odebrałam informację, że i tak opóźniony termin wypłat za Euro przesuwa... Ania Chcesz pracować bezpiecznie (20) Ludzie chyba czas brać prace tylko taką gdzie płacą tygodniówki to bezpieczne... jopas M&T Group S.C (7) Czy cos wiedziecie na temat tej firmy?:) pozdro znowu vinotti (5) znowu szukają doradcy do vinotti..o czym to świadczy..masakra tam to są rotacje Kaja Odpowiedzi na rozmowach kwalifikacyjnych (7) Hej, co odpowiadacie na pytania na rozmowach o pracę: - Ile chceciei... asa opinie o firmie JAK z gdańska (4) czy ktoś tam pracował ????? czy znacie tą firmę??? yopas Adresowanie ulotek reklamowych - praca w domu (6) Witam Czy ktoś z Was słyszał o firmie Expres advertisment z Sulmina ?... Jacek Kozietulski About you- pracownik biurowy (4) "Nasz Klient jest firmą, która aktywnie działa w branży Human Resources.... Lili