praca dla kobiet w ciąży (4) witam jestem w drugim miesiącu,niefortunnie straciłam pracę i zaraz potem... ja biuro@faktotu.pl (2) Witam. Codziennie widzę przeróżne oferty tego pracodawcy na bardzo... bezrobotny umowa o pracę na zlecenie (5) Podpisałem umowę o pracę na zlecenie i otrzymałem kopię umowy a nie oryginał.... ja2ras
KPINA- LAETA (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-specjaliste-ds-mar... lae-Gno szukam pracy (3) w gdansku lub okolicach dominik32gda Riksze Sopot (1) Gość który ma tą firmę troszke przegina. Bierze od ludzi abonamet nie patrząć... Trawka Praca na Hotelu Aqua Villa (2) W przeciągu 2 miesiecy już po raz 3 szukają kogoś do pracy ( recepcja,... Sebas23 Praca w Multinet (oddział Gdańsk) (1) Czy ktoś coś wie nt. firmy MULTINET GROUP S.C z siedzibą w Krakowie. Mija... Janeczek Drewa Gościecino (5) przyjmują ludzi ,a roboty nie mają i po dwa tygodnie się siedzi w domu .umowa... sprinter Ekspedientkę do sklepu z torebkami przyjmę od zaraz. ekspedientka potrzebna. (1) Przestrzegam, pracodawczyni ludzi traktuje jak powietrze... A jej... jeny praca - wyjazd (3) Witam :) Czy ktoś z Was pracował w miejscowościach nadmorskich, chodzi mi o... ... Jak pracodawcy wykorzystują kryzys na rynku pracy? (3) Czy odczuwacie takie działania? U mnie np. zmniejszyli płace, dołożyli... emilia Czy wszyscy mieszkańcy WUP w Gdansku mogą korzystać z ofert pracy które WUP promuje? (2) Jak w temacie. Mieszkam w Tczewie a interesuje mnie np staż w Gdyni czy mogę... Meleks steward na euro 2012 (3) dlaczego agencje pracy wciąż szukają stewardów na euro, takie duże... spec. 007 zarobki pracowników biurowych (10) chciałabym zorientować się - ile w gdańsku może zarobić pracownik... ania Call Center 24 -dla tych co byli na rozmowie (5) Witam, Mam pytanie do ludzi którzy byli na rozmowie w sprawie pracy.Mówili... m. Dane tele/adresowe (5) Szanowni Państwo - Pracodawcy, jeśli w ofertach pracy, publikujecie dane... ops Kielno Praca (5) wiecie może coś na ten temat???? jakie warunki itp. Składanie cześć... fafafa Co Cię odstrasza podczas rekrutacji? (80) Firmy rozpoczynając proces rekrutacji nie zawsze pamiętają, że to jak będzie... Agnieszka Ubezpieczenie- czy jeszcze się łapię? (5) Pracowałam do końca maja, czy jestem jeszcze ubezpieczona, czy ubezpieczenie... Ola