Dane tele/adresowe (5) Szanowni Państwo - Pracodawcy, jeśli w ofertach pracy, publikujecie dane... ops Kielno Praca (5) wiecie może coś na ten temat???? jakie warunki itp. Składanie cześć... fafafa Co Cię odstrasza podczas rekrutacji? (80) Firmy rozpoczynając proces rekrutacji nie zawsze pamiętają, że to jak będzie... Agnieszka
Ubezpieczenie- czy jeszcze się łapię? (5) Pracowałam do końca maja, czy jestem jeszcze ubezpieczona, czy ubezpieczenie... Ola Co z tą Malmą? (1) Istnieje czy nie? I czemu mail jest na wp?... AgusiaGda Główna księgowa BM (1) Witam. Czy ktoś coś wie o tej ofercie pracy? xxxx PRACA W KREDYTY-CHWILÓWKI (5) Ktoś tam może pracował? Chodzi i zarobki i jak się pracuje, czy warto? :)... Ja i Pan piszesz maila , na ogloszenie z trojmiasto , z zapytaniem o place (5) i nie dostajesz odpowiedzi . nie wiem czy warto wogole pytać kiedy adres... xyz wiadomo że najważniejsze są pieniądze!!! (2) dlaczego nie piszą ile sie zarabia? isi Kaszub Travel (4) Hej hej, Ostatnio pojawiło się ogłoszenie do biura turystycznego Kaszub... L.G bezrobotna (2) co myslicie o pracy w angli ? warto czy strach ? aga Dlaczego nie ma informacji o zarobkach w ogłoszeniach??? (9) Drodzy pracodawcy, administratorzy działu Praca - Zatrudnię na portalu... wujek czy ładni ludzie mają większe szanse na znalezienie pracy? (47) jak w tytule...zastanawiam się jak to jest. w mojej byłej pracy jak szefostwo... mama TASZ-POL Sp. zoo (1) Jeśli ktoś tam pracował,prosiłbym o opinnie;) TASZ-POL Sp. zoo gdzie ta praca (4) brak pracy a checi są gdzie szukać )))))))))) kik99 praca biurowa - co o tym sądzicie? (3) znalzłam taką ofertę: wymagania: Firma Handlowo-Usługowa zatrudni pracownika... mmm Czy znajdą się tu pracownice /byłe lub obecne/ i klientki Centrum Zdrowia i Urody w Wejherowie ?? (6) Proszę o opinie. Joanna1972 firma Maj Podnosniki Koszowe (1) Witam Serdecznie Czy ktos moze pracowal w tej firmie z Gdynii prosze o... mariusz xl-burger PRACA UL. miszewskiego 18 a (12) Odradzam wszystkim tego pracodawce, dość że w pracy występuje mobbing w pracy... mgk Carte D'Or gdanska targ rybny (1) Witajcie proszę o opinie jak tam się pracuje chodzi o lokal w gdańsku na... marek