Praca Hotel Bursztyn - restauracja kierownik sali (3) Ktoś wie jaka tam jest atmosfera pracy? KK uwaga na ogłoszenie HENARRRRRRRR (1) ostrzegam przd tym ogłoszeniem nieuczciwy facet zmienia ogłoszenia ciągle i... Tadek MCSE sp. z o.o. (2) co sądzicie o tej ofercie - Asystent Zarządu? juz drugi raz szukaja... judytka25
Sprzątanie potrzebuje pomocy (7) Witam, jestem młoda osobą i postanowiłam założyć własną firmę sprzątająca ,... Praca z własnym autem. (1) Chciałbym podjąć pracę kierowcy/dostawcy w jakimś punkcie gastronomicznym z... polak classic meble (2) odradzam prace w tym obozie ludzie tam pracujacy tylko czekaja na moment... anonim Praca w agencji pocztowej (2) Chciałam się zapytać czy ktoś pracuje w takiej agencji, która zazwyczaj... Ewa Zarobki McDonald lub KFC (3) Jakie są tam zarobki i atmosfera? Pracował tam ktoś? W necie są informacje... Agd LM Promotion Group - praca w domu? (2) Witam, Pytanie dotyczy ogłoszenia... Marta Klub Żniżek - Praca (7) Czy ktoś tam pracował ? Firma ta co chwile wstawia ogłoszenia ? Możecie coś... G. Praca podczas Euro 2012 (5) Hey:) Wielkie emocje już tuż tuż i tak od kilku dni poszukuje pracy podczas... Ania Amber Fashion (1) Czy ktoś tam pracował? Chodzi o sklep z biżuterią na ul.Mariackiej w... Zainteresowana pracą praca toys4kids (6) Czy ktoś zaaangażował się w pracę jako osoba do składania samochodzikół?... ania Czy ktoś znalazł prace po zamieszczeniu ogłoszenia na trojmiasto.pl że jest osobą poszukującą zatrudnienia?? (28) Witajcie! Już nie wiem ile wysłałam CV.... nawet nie odpisali,ze dziekują... Mimii Szukam pomysłu na pracę (14) Praca mojego Męża dobija nas oboje. Jest jedynym żywicielem rodziny, więc gdy... pytająca To zależy czy zatrudnia głupi czy mądry (1) Głupi zwykle daje się nabrać na urodę. Ładne zwykle nabierają frajerów i... real bistro kwadrans (1) Witam :) Czy ktoś z Was tam pracuje albo pracował jako kelnerka?... aga_92 praca (3) czy ktoś słyszał o firmie hmi z oliwy dzwonila dzisiaj do mnie pani z tej... jupi88 Rozmowa w Camaieu (7) Grogie mamy jutro ide na rozmowę kwalifikacyjną do Camaieu, moze ktoraj z was... zestresowana Bistro Kwadrans (1) Witam :) Czy ktoś z Was tam pracuje albo pracował jako kelnerka? Chciałabym... :)