Wymaganie:zdolność do pracy w stresie?Co to znaczy? (4) Cześć, wymaganie jak w temacie czasami pojawia się w ogłoszeniach. Ja to... pomorzanin69@wp.pl TESCO czy ktoś pracuje (4) jeżeli tak to ile się tam zarabia gabi imprezy (7) Wiecie gdzie można się dowiedzieć, albo wysyłać CV do jakiś firm żeby dostać... Aga
Coś dla bezrobotnych :) (3) http://demotywatory.pl/3799779/Nie-pisz-bezrobotny gosc smart systems (1) uważam ,że wasze opinie są bezpodstawne, bo np. ile jest ludzi, którzy... a. Adecco Poland (3) Witam :) Czy ktoś z Was pracował dla tej firmy? - Praca dorywcza, jakieś... ... WESTIMUS (2) HEJ czy ktoś wie coś o firmie Westimus z Sopotu? dali ogłoszenie na... Kasia Fit Faktor (2) Nie idzcie kobiety do klubu fit faktor do pracy!!Kobieta wymagajaca okropnie... xxxx Toys4kid (14) ktos juz wplacil te 25zl i dostac do skladania te zabawki? paula manekin (2) pytam o warunki pracy na kuchni?! aja pytanie ws. prawa pracy (12) Mój znajomy ma taką sytuację - co może zrobić? Pracownik został... Skowroniasta Okiem pracodawcy (18) Duzo sie mowi o nieuczciwych pracodawcach... Ale odwrocmy perspektywe.... Pannakotta Pensja dla właściciela firmy - jak to jest? (23) Chcemy z mężem założyć własny biznes - dokładnie punkt przedszkolny. Jak to... Hania Jak się pracuje w Prokuraturze w Gdańsku (10) Mam ofertę pracy tam może ktoś coś wie czy warto,jak atmosfera. mała Praca przy segregacji odpadów na szadółkach (1) Ktoś coś wie jakie zarobki tom telemarketer ing (2) cos ktos wie na temat tej pracy jakie sa warunki wymagania itp/?Praca 3 dni w... anna praca (1) mam pytanie o prace w capital catering lub u p. jurczykowskich(stolowki lub... milka Niektóre banki, jak widać mają problem z realizacją planu sprzedaży.. (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doradca-bankowosci-detaliczne... ops uwaga na pracodawców sieci sklepów min. green chylonia (9) właściciele to totalni oszusci,ja dostałam umowe zlecenie na 2 miesiące na... ja powrot do Polski (26) sluchajcie; mieszkam za granica od 6ciu lat.mam dobra prace i niczego mi tu... bolec