gdzie ta praca (31) co sie dzieje czlowiek zdrowy chetny do pracy i nie ma gdzie szukam 2... jupi88 składanie zabaweki (3) czy ktos moze wie czy to uczciwa firma? mala Szukam osób na bezpłatne szkolenia z zakresu zakładania działalności gospodarczej! (6) Dziewczyny w ostatniej chwili zrezygnowało nam kilka osób z udziału w... bbgirl
Telermarketerka Dziennik Baltycki (3) Czy ktois tam pracowal?Jakle sa godziny pracy,zarobki,atmosfera?Czego mozna... madzik First data (1) Czy ktoś coś wie na temat warunków pracy w FD? Dokładnie dział finansów.... Gabi piatto blanco opinie (2) co sądzicie o pracy w tamtejszej pizzerii? 23 powrot do polski (7) mam pytanko czy warto wracac jak z zarobkami jest w polsce ja pracuje jako... piort77 praca w GI HOSSA oraz w ALLCON Budownictwo (1) Mógłby ktoś podzielić się opiniami na temat pracy (plusy, minusy i wady... piotr23 praca w t-mobile (2) witam, czy ktos pracuje/ pracował w salonie t-mobile. Jakie wynagrodzenia i... kasska IGLOTEX polska 20 (1) Nie polecam minimalna placa a reszte musisz wyrobic w premi masakra . we praca w P.P.U KLIP Sp z o.o (2) Witajcie Jeśli macie informacje na temat pracy w P.P.U KLIP to bardzo o nie... ja2ras bonum (1) witam czy pracował ktoś w hotelu bonum jako pokojowa jakie są warunki i jaka... kinia Restauracja Bollywood w Gdyni (6) Witam ktoś coś wie jak warunki płaca umowa itd wysłałam do nich jakiś czas... Andzia hotel (1) witam chciałbym sie dowiedzieć coś o pracy na kuchni w podewils , może ktos... kucharz Praca sezonowa za granicą. (2) Cześc, znacie może jakieś pośrednictwa pracy z ofertami sezonowymi za... xaxa Pracownicza rzeczywistość? (7) "Arkadiusz, 30-letni mieszkaniec Poznania, ma za sobą pracę w kilku różnych... Halewicz Doraco (1) Witam czy ktoś próbował składać cv do Doraco??? Czy warto czy tez potrzeba... Gabi First data (1) Witam !! Czy może ktoś z was pracuje/wał w First data? Jak kształtują sie... Gabi pracownik kasy zbiorczo zasilajacej gdynia (3) czy ktos z was pracowal na tym stanowisku? jakie sa warunki w gdyni jak tam... gdynianka Uwaga na Mario (4) Uwaga na pracodawce w pizzeri Mario malo placi i wykonujesz swe obowiazki... piotrek