Halewicz kto to taki? (62) Kim jest ten jego mość,bo wydaje mi się żę to b..c. piotras klub fitnes Pruszcz Gdański lipa (1) praca owszem lecz o wypłatę trzeba się wykłócać a umowa to jedna wielka lipa... mysia DOM MUZYKA Długie Ogrody (11) Czy może ktoś pracował. tam jako sprzątaczka,pokojowa Ania
Praca w Kowalski Colsunting w Finlandii (1) Proszę o opinie o tym pracodawcy czy wypłacalny i czy warto wyjechać z tej... royeek papier(y?) (5) Mam pytanie, czy Państwo po drugiej stronie każdej oferty pracy publikowanych... ops firma crown pruszcz gda (5) ktos pracuje tam? albo pracowal ja wlasnie bede tam pracowac i ciekawy... adam praca (5) Może wiecie gdzie są jakieś ogłoszenie pracy np. w trakcie Euro 2012? Albo... pracownik Praca w TRANSCOM WW (18) Napiszę tak :) pracuje tam około 8 miesięcy jak każdy wie że nikomu się nie... K... M... K... J... Introligatornia Proma, Gdynia ul. Żaglowa (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/introligatornia-ogl4186348.ht... M. Praca Jysk. (6) Witam czy wie ktoś może jak wygląda II etap rozmowy w Jysku? Sandi praca biurowa- specjalista ds reklamy (2) Czy ktoś tam dzwonił? Wiecie na czym polega ta praca? MM Hotel Zappio (2) co kilka tyg pojawia się ogłoszenie że szukają recepcjonistki- składałam tam... wisimityzm Studentów do wypożyczalni na lotnisku (5) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/studentow-do-wypozyczalni-na-lotni... xyz Baltona praca (6) Baltona Lotnisko Rębiechowo przyjmuje ludzi do pracy do swoich nowych... Kate oddk czy to prawda wszystko co mowia? (4) naprawde tak zle? nowy Tłumaczenia z angielskiego (1) "Inwoman" praca dla studentów przy tłumaczeniu z ang na polski. Czy ktoś... kr Butik NEW YOUR STYLE (1) Jak oceniacie ten sklep?..robi ktoś z was tam zakupy? zastanawiam się czy... dorota Decathlon (3) Czy pracuje ktoś w decathlonie? Jak wygląda tam praca? M! Delphi - praca dla OSŁÓW !!! (2) stanowczo odradzam - POLSKIE CHINY i OBOZ PRZYMUSOWEJ PRACY NA 3 ZMIANY - a... pracownica DELPHI Firma Akacja (3) Nie polecam... gość