Butik NEW YOUR STYLE (1) Jak oceniacie ten sklep?..robi ktoś z was tam zakupy? zastanawiam się czy... dorota Decathlon (3) Czy pracuje ktoś w decathlonie? Jak wygląda tam praca? M! Delphi - praca dla OSŁÓW !!! (2) stanowczo odradzam - POLSKIE CHINY i OBOZ PRZYMUSOWEJ PRACY NA 3 ZMIANY - a... pracownica DELPHI
Firma Akacja (3) Nie polecam... gość Pm system żaluzje (5) Czy ktoś pracował w tej firmie i coś może o nie napisać bilbo Bezrobocie - i co dalej? (19) Moj mąż wkrótce straci pracę, podpowiedzcie proszę od czego powinien zacząć:... AnGdy OLT Express Call Center (7) Jak się tam pracuje? Faktycznie po 1 umowie próbnej(zlecenie na 3m-ce) dają... AgusiaGda GUS: Gdańsk na trzecim miejscu pod względem zarobków ? (2) GUS: Gdańsk na trzecim miejscu pod względem zarobków - JAK UWAŻACIE KTÓRE... AAA czy mogę pracować w przedszkolu? (12) z tytułem licencjata z pedagogiki resocjalizacyjnej? niezalogowana firma ALCO- uwaga (63) Chcialam przestrzec wszystkich, ktorzy mileliby zamiar odpowiedziec na... maureska PRACA W DOMU (7) witam wszystkich!!! chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z was wychowuje... wawdor Hostessy (2) Czy ktoś z Was pracował w firmie Ewesa? Ja czytałam opinie o tej firmie i co... .... Praca w domu. (75) Hej. Jakiś czas temu znalazłam ciekawą ofertę zarabiania w domu. Obecnie... LidkaJ kręgielnia, kino (3) Witam :) Co powiecie o pracy w multikinie w Gdyni albo w kręgielni. Jak tam... szukam :) Dotacja na rozwoj dzialanosci gospodarczej - chlodnictwo. (1) Mam firme, samozatrudnienie juz ponad dwa lata. Chcial bym uzyskac dotacje na... chlodniczek Raduńska (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szpachlarza-z-doswiadczeniem-... bbbb UCZCIWYM BYĆ CZY NIE,OTO JEST PYTANIE (24) mam dosc traktowania mnie jak jakiegos barana przez pracodawców,jestem... ja Recepcjonistka w indyjskim hotelu (6) czy ktoś z was aplikował na to stanowisko:... nina Pani lepiej się nadaje do mycia kibli? (2) Chyba do mycia kibli nadaje się zarówno facet jak i kobieta, tym bardziej, że... real Polomarket Gdańsk Jagiellońska (6) Witam !! Chciałabym się dowiedzieć czy warto tam się zatrudnić , jakie... NN