Czy ktos wie gdzie potrzebuja do pracy? (11) Witam szukam wlasnie jakiej kolwie pracy choc by do biedronki czy lidla ale... emka opinie na temat bud-mar Gdańsk (1) Witam proszę o opinie na temat firmy bud-mar z Gdańska veni vidi vici Konstruktywna krytyka czyli o Urzędzie Pracy słów kilka (4) O Urzędzie Pracy krąży tysiące anegdot i raczej nie należą one do pozytywnych... Aleksandra Baniak, jeszcze nie p
praca w realu (14) czy ktoraz z Was pracowala moze w realu? bo mysle o podjeciu tam pracy ale... sonia a co powiecie o firmie Eco Power z Gdyni ul. Słoneczna? (25) Dostałem stamtąd ofertę pracy " pracownik obsługi reklam". Myslałem że chodzi... Jajco Czy ktoś z forumowiczów wykonuje jakiś nietypowy zawód ?? (1) Jak w tytule. Jamiroqai Technicy Farmacjii w Trójmieście (1) Witam Czy orientuje sie ktoś jak jest obecnie z rynkiem w trójmieście jeśli... doris znajomośc =praca (13) W tym kraju bez znajomosci nie znajdzie sie dobrej pracy normalna praca w Dor Tresor wrzeszcz (1) Jesli chcecie zarabiac grosze to własnie traficie na takie miejsce,... xd VORTEX (2) Witam, czy zna ktoś tę firmę ? Nie można wejść na ich stronę. Numer telefonu... Janusz PUB BELMONDO-Rumia (6) Witam, Czy ktoras z Pan pracowala w tym Pubie u Pani Ewy??? Z tego co... Katarzyna Media SKOK - porażka (9) ogłoszenie dali w lutym, cv wysłałam 4 marca, oddzwonili po miesiącu - ok...... nie polecam Jak z pracą w 3mieście ?? Czy są tu ludzie napływowi z całego kraju ?? (4) Czy naprawdę Trójmiasto jest przyjazne dla pracowników ?? Joanna1972 biedronka a moze lidl (2) witam czy ktos pracowal? a moze pracuje? i wie gdzie potrzebuja ludzi i jak... mala praca pizzeria LEONE!!! (15) OSTRZEGAM wszystkich przed pizzerią Leone,marne pieniądze i praca na czarno!! emi Ewesa (1) Witam :) Czy ktoś z Was był może na szkoleniach z tej firmy? Jeśli chodzi o... Wyjazdy Staż a zatrudnienie pracownika (5) Witam mam pytanie znalazlam pracodawce ktry chce mnie wziasc na staz z UP ale... mama czy ktoś (1) czy ktos pracuje/ował jak konsultant telefoniczny w OLTjetair ? lub byl na... ula MEERA HOTEL (8) czy ktos tam byl juz na rozmowie..? ja:) Arbeit macht frei ! = PRACUJ DO ŚMIERCI W OBOZIE PRACY = POLSKA (33) CZY ZNÓW RZĄDZĄ NAZISCI ?.... GŁOS LUDU