Pm system żaluzje (5) Czy ktoś pracował w tej firmie i coś może o nie napisać bilbo Bezrobocie - i co dalej? (19) Moj mąż wkrótce straci pracę, podpowiedzcie proszę od czego powinien zacząć:... AnGdy OLT Express Call Center (7) Jak się tam pracuje? Faktycznie po 1 umowie próbnej(zlecenie na 3m-ce) dają... AgusiaGda
GUS: Gdańsk na trzecim miejscu pod względem zarobków ? (2) GUS: Gdańsk na trzecim miejscu pod względem zarobków - JAK UWAŻACIE KTÓRE... AAA czy mogę pracować w przedszkolu? (12) z tytułem licencjata z pedagogiki resocjalizacyjnej? niezalogowana firma ALCO- uwaga (63) Chcialam przestrzec wszystkich, ktorzy mileliby zamiar odpowiedziec na... maureska PRACA W DOMU (7) witam wszystkich!!! chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z was wychowuje... wawdor Hostessy (2) Czy ktoś z Was pracował w firmie Ewesa? Ja czytałam opinie o tej firmie i co... .... Praca w domu. (75) Hej. Jakiś czas temu znalazłam ciekawą ofertę zarabiania w domu. Obecnie... LidkaJ kręgielnia, kino (3) Witam :) Co powiecie o pracy w multikinie w Gdyni albo w kręgielni. Jak tam... szukam :) Dotacja na rozwoj dzialanosci gospodarczej - chlodnictwo. (1) Mam firme, samozatrudnienie juz ponad dwa lata. Chcial bym uzyskac dotacje na... chlodniczek Raduńska (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szpachlarza-z-doswiadczeniem-... bbbb UCZCIWYM BYĆ CZY NIE,OTO JEST PYTANIE (24) mam dosc traktowania mnie jak jakiegos barana przez pracodawców,jestem... ja Recepcjonistka w indyjskim hotelu (6) czy ktoś z was aplikował na to stanowisko:... nina Pani lepiej się nadaje do mycia kibli? (2) Chyba do mycia kibli nadaje się zarówno facet jak i kobieta, tym bardziej, że... real Polomarket Gdańsk Jagiellońska (6) Witam !! Chciałabym się dowiedzieć czy warto tam się zatrudnić , jakie... NN Praca za granicą przy zbiorach (1) Witajcie. Czy ktoś ma jakiś namiar na pewna firmę? Wiadomo pełno jest... Krzychu Czy jesteś inwigilowany(a) przez swojego pracodawcę? (7) Witam! prowadzę badania do pracy magisterskiej. Potrzebuję pomocy osób... werner Dwa miesiące szukania pracy i nadal nic. (45) Hej. Ma ktoś może jakieś info gdzie by zatrudnili osobę bez statusu studenta... Ka Kjamar Wejherowo - kosta brukowa (7) Przestrzegam wszystkich przed właścicielem tej firmy. Obiecuje dobrą pracę a... Życzliwy