Praca za granicą przy zbiorach (1) Witajcie. Czy ktoś ma jakiś namiar na pewna firmę? Wiadomo pełno jest... Krzychu Czy jesteś inwigilowany(a) przez swojego pracodawcę? (7) Witam! prowadzę badania do pracy magisterskiej. Potrzebuję pomocy osób... werner Dwa miesiące szukania pracy i nadal nic. (45) Hej. Ma ktoś może jakieś info gdzie by zatrudnili osobę bez statusu studenta... Ka
Kjamar Wejherowo - kosta brukowa (7) Przestrzegam wszystkich przed właścicielem tej firmy. Obiecuje dobrą pracę a... Życzliwy Czy ktos wie gdzie potrzebuja do pracy? (11) Witam szukam wlasnie jakiej kolwie pracy choc by do biedronki czy lidla ale... emka opinie na temat bud-mar Gdańsk (1) Witam proszę o opinie na temat firmy bud-mar z Gdańska veni vidi vici Konstruktywna krytyka czyli o Urzędzie Pracy słów kilka (4) O Urzędzie Pracy krąży tysiące anegdot i raczej nie należą one do pozytywnych... Aleksandra Baniak, jeszcze nie p praca w realu (14) czy ktoraz z Was pracowala moze w realu? bo mysle o podjeciu tam pracy ale... sonia a co powiecie o firmie Eco Power z Gdyni ul. Słoneczna? (25) Dostałem stamtąd ofertę pracy " pracownik obsługi reklam". Myslałem że chodzi... Jajco Czy ktoś z forumowiczów wykonuje jakiś nietypowy zawód ?? (1) Jak w tytule. Jamiroqai Technicy Farmacjii w Trójmieście (1) Witam Czy orientuje sie ktoś jak jest obecnie z rynkiem w trójmieście jeśli... doris znajomośc =praca (13) W tym kraju bez znajomosci nie znajdzie sie dobrej pracy normalna praca w Dor Tresor wrzeszcz (1) Jesli chcecie zarabiac grosze to własnie traficie na takie miejsce,... xd VORTEX (2) Witam, czy zna ktoś tę firmę ? Nie można wejść na ich stronę. Numer telefonu... Janusz PUB BELMONDO-Rumia (6) Witam, Czy ktoras z Pan pracowala w tym Pubie u Pani Ewy??? Z tego co... Katarzyna Media SKOK - porażka (9) ogłoszenie dali w lutym, cv wysłałam 4 marca, oddzwonili po miesiącu - ok...... nie polecam Jak z pracą w 3mieście ?? Czy są tu ludzie napływowi z całego kraju ?? (4) Czy naprawdę Trójmiasto jest przyjazne dla pracowników ?? Joanna1972 biedronka a moze lidl (2) witam czy ktos pracowal? a moze pracuje? i wie gdzie potrzebuja ludzi i jak... mala praca pizzeria LEONE!!! (15) OSTRZEGAM wszystkich przed pizzerią Leone,marne pieniądze i praca na czarno!! emi Ewesa (1) Witam :) Czy ktoś z Was był może na szkoleniach z tej firmy? Jeśli chodzi o... Wyjazdy