Firma SÜDDEKOR zatrudni Asystentkę - ZNA KTOS ta firme (1) moze ktos mial doczynienia z nimi? ja CUK CHŁOPSKA (6) CUK CHŁOPSKA co jakiś czas jest ogłoszenie co jest nie tak? ktoś coś wie? jola CO JEST NIE TAK JAK POWINNO!!! (5) Mam 37 lat, nie posiadam wyższego wykształcenia ale średnie, pracowałam w... ania
Calzedonia... (3) W ogloszeniu :"BARDZO DOBRE WARUNKI ZaTRUDNIENIA"... a na rozmowie z Panem... Katarzyna Praca u najsłynniejszego Halewicza (23) Podobno Halewicz to dobry pracodawca, czy ktoś u niego pracuje lub pracował ?... Xeonn To nie miejsce dla leniwych (3) Pracuję tam już dość długo i dwójeczkę spokojnie wyciągam co miesiąc na... Pigwa HTEP pomocy (2) mam pytanie do pracownikow HTEp-u. dostal juz ktos wyplate za marzec? byly htepowiec jakis pomysł (5) Może ktoś z was ma jakies pomysły jak szukać pracy z efektem bo juz nie wiem... jupi88 doradca mobilny- City Handlowy (5) Czy ktoś pracował w tym banku na takim stanowisku? Czy warto? Roman ile płacą za wykładanie towaru (11) dostałam ofertę pracy dodatkowej na wykładanie towaru, mam pytanie ile płacą... eve Unisoft Gdynia (1) Czy ktoś może udzielić informacji na temat pracy w tej firmie? Lechu EMERYTURA OD 67 ROKU ŻYCIA - WASZE ZDANIE? (52) Za komuny opowiadano taki makabryczny żart emerycie popieraj partię czynem i... SeaWolf Doradca ds. nieruchomości (3) Wszędzie zarobki prowizyjne czy gdzieś może trafić się podstawa? Trudno jest... outsider czytam te ogłoszenia o prace i wszędzie wymagania... (1) angielski, niemiecki Panowie gdybym znał perfekt te języki to na pewno bym tu... Rudolf Formy przeciwdziałania bezrobociu- Ankieta (1) Ankieta (wymiana doświadczeń osób poszukujących pracy za pośrednictwem... Justyna Okrój Black red white (3) ktoś pracuje? pracował? proszę o info jakie zarobki, atmosfera itp. Wiktoria Jeżeli zostałeś wykorzystany przez pracodawcę, byłeś ofiarą mobbingu, źle zostałeś potraktowany składając swoją aplikację ale (4) Spotkajmy się albo napisz do mnie na maila - na podstawie Twojej historii... Joanna zdjęcie mówi samo za siebie... (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/agencja-reklamy-zatrudni-mont... K1 Szkoła Jazdy Autograf (11) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szkola-jazdy-autograf-szuka-p... inka Pięciodniowy tydzień pracy (26) Szlag mnie trafia! Jestem w trakcie nauki zaocznej szkoły,jestem sprzedawcą z... Ja